The ABC Murders 2018

Tips:

Το ABC Murders είναι μια τηλεοπτική σειρά θρίλερ μυστηρίου του 2018 του BBC One βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι του 1936. Διασκευάστηκε από τη Sarah Phelps και σκηνοθέτησε ο Alex Gabassi. Πρωταγωνιστούν οι John Malkovich, Rupert Grint, Andrew Buchan, Eamon Farren, Jack Farthing, Gregor Fisher, Tara Fitzgerald, Henry Goodman, Shirley Henderson, Bronwyn James, Freya Mavor και Kevin McNally.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 3

Story:

Ο Πουαρό λάμβανε επιστολές υπογεγραμμένες στο A.B.C., που τον κορόιδευαν και προβλέποντας δολοφονίες. Σύμφωνα με τις επιστολές, η πρώτη δολοφονία έχει προγραμματιστεί να συμβεί στο Andover στις 31 Μαρτίου. Ο Πουαρό δίνει αυτές τις πληροφορίες στην αστυνομία, αλλά ο επιθεωρητής Κρομ, ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον συνταξιούχο επιθεωρητή Τζαπ, απορρίπτει το περιεχόμενο των επιστολών ως πρωτοαπριλιάτικη φάρσα. Ο Πουαρό αναζητά τον Τζαπ, αλλά ξαφνικά πεθαίνει παρουσία του. Όταν η Alice Asher βρίσκεται δολοφονημένη και την ακολουθεί γρήγορα η Betty Barnard, στο Bexhill, ο Crome παίρνει τα γράμματα πιο σοβαρά. Ωστόσο, αρνείται κάθε πρόταση βοήθειας από τον Πουαρό και κατάσχει τα χαρτιά του, πιστεύοντας ότι ο Πουαρό γνωρίζει τον δολοφόνο. Εν αγνοία του Πουαρό και της αστυνομίας, ένας ταξιδιώτης πωλητής καλτσών ονόματι Alexander Bonaparte Cust συνάντησε και τα δύο θύματα πριν από το θάνατό τους. Φτάνει μια νέα επιστολή, που δηλώνει ότι η επόμενη τοποθεσία και το θύμα θα ξεκινήσουν με το γράμμα C, αλλά ο Κρόμ εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Πουαρό. Πιστεύει ότι ο Πουαρό είπε ψέματα για τα διαπιστευτήριά του και ως εκ τούτου δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς.


The ABC Murders 2018

Ο νέος Πουαρό John Malkovich με γνωστό σενάριο. Η σιωπή που λέει πολλά. Προσπαθούν μέσα από την ηρεμία να δώσουν όλα τα στοιχεία του σασπένς. Μια πιο νουάρ άποψη του Πουαρό που ξέρουμε. Μέτριο αποτέλεσμα δίχως καθόλου σασπένς και περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_ABC_Murders_(TV_series)
The ABC Murders 2018 The ABC Murders 2018