The 8 Show 2024 Series

Tips:

Το The 8 Show (κορεατικά: 더 에이트 쇼) είναι μια νοτιοκορεατική σκοτεινή κωμωδία θρίλερ του 2024 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Han Jae-rim. Βασισμένο στα webtoons Naver Money Game και Pie Game του Bae Jin-soo, Πρωταγωνιστούν οι Ryu Jun-yeol, Chun Woo-hee, Park Jeong-min, Lee Yul-eum. , Park Hae-joon, Lee Zoo-young, Moon Jeong-hee και Bae Seong-woo.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Οκτώ άτομα άγνωστοι μεταξύ τους που χρειάζονται χρήματα, προσφέρεται να συμμετάσχουν σε ένα ριάλιτι παιχνίδι στο βαριετέ Money Game, όπου θα κλειδωθούν μέσα σε ένα κτίριο που αποτελείται από οκτώ ορόφους και θα κερδίσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για κάθε λεπτό που συνεχίζεται το παιχνίδι. Ο καθένας απομονώνεται τη νύχτα σε διαφορετικό δωμάτιο σε οκτώ ξεχωριστούς ορόφους, κατά τη διάρκεια των οποίων αγοράζει όλες τις βασικές προμήθειες με εκατό φορές το κανονικό κόστος χρησιμοποιώντας τα τρέχοντα βραβεία τους, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα μέρος του χρόνου που απομένει για να αγοράζουν προμήθειες για την ομάδα. Εάν είναι σε θέση να μείνουν εκεί για 100 ημέρες, μπορούν να μοιράσουν το νικητήριο έπαθλο των 44,8 δισεκατομμυρίων γουόν, ανάλογα με τον όροφο που μένουν. Ο 1ος θα πάρει τα λιγότερα και ο 8ος τα περισσότερα.
Αρχικά, τα οκτώ άτομα, που επιλέγουν να ονομάζονται μόνο με βάση το πάτωμά τους, συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να μεγιστοποιήσουν τον υπόλοιπο χρόνο παιχνιδιού και τα ατομικά κέρδη ενώ ζουν με βασική άνεση. Ωστόσο, όταν ανακαλύπτουν ότι οι ψηλότεροι όροφοι κερδίζουν σημαντικά περισσότερα χρήματα και έχουν μεγαλύτερα δωμάτια από τους κάτω ορόφους, ξεσπά μια μάχη εξουσίας μεταξύ των παικτών, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να καταλάβουν τα ασαφή μέσα με τα οποία προστίθεται περισσότερος χρόνος. στο ρολόι του παιχνιδιού.


The 8 Show 2024 Series

Το The 8 Show αφηγείται την ιστορία οκτώ ανθρώπων που είναι παγιδευμένοι σε έναν μυστικό χώρο και συμμετέχουν σε ένα γλυκό αλλά επικίνδυνο σόου όπου «κερδίζουν χρήματα όσο συσσωρεύεται ο χρόνος». Συμβίωση, απλειστία και επιβίωση, είναι οι τρεις λέξεις για την περιγραφή της σειράς, με την κουλτούρα της Νότιο Κορέας.
Το βασικό σενάριο είναι περίπου ίδιο με το Squid Game (2021 Series). Αργή πλοκή, με πολύ αφέλεια και απελπισία (για τους φαν των Θρίλερ) και κλασικό σασπένς για Νότια Κορέα. Αρκετά καλό αποτέλεσμα για το είδος της.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_8_Show


The 8 Show 2024 Series photo album


The 8 Show 2024 Series The 8 Show 2024 Series The 8 Show 2024 Series The 8 Show 2024 Series The 8 Show 2024 Series
The 8 Show 2024 Series