The 100 2014-2020

Tips:

Το The 100 (προφέρεται The Hundred ) είναι μια αμερικανική μετα-αποκαλυπτική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας. Αναπτύχθηκε από τον Jason Rothenberg, η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων για νέους ενήλικες του Kass Morgan. Πρωταγωνιστούν οι Eliza Taylor, Paige Turco, Thomas McDonell, Eli Goree, Marie Avgeropoulos, Bob Morley, Kelly Hu, Christopher Larkin, Devon Bostick, Isaiah Washington, Henry Ian Cusick, Lindsey Morgan, Richard Harmon, Zach McGowan, Tasya Teles, Shannon Kook, JR Bourne, Chuku Modu και Ricky Whittle.
No. of Seasons 7
No. of Episodes 100

Story:

Ενενήντα επτά χρόνια αφότου μια καταστροφική πυρηνική αποκάλυψη εξαφάνισε την περισσότερη ανθρώπινη ζωή στη Γη, χιλιάδες άνθρωποι ζουν τώρα σε έναν διαστημικό σταθμό σε τροχιά γύρω από τη Γη, τον οποίο αποκαλούν Κιβωτό. Τρεις γενιές έχουν γεννηθεί στο διάστημα, αλλά όταν τα συστήματα υποστήριξης της ζωής η Κιβωτός αρχίζει να αποτυγχάνει, εκατό ανήλικοι κρατούμενοι στέλνονται στη Γη σε μια τελευταία προσπάθεια να προσδιορίσουν αν είναι κατοικήσιμο ή τουλάχιστον να εξοικονομήσουν πόρους για τους εναπομείναντες κατοίκους της Κιβωτού. Ανακαλύπτουν ότι κάποιοι επέζησαν από την αποκάλυψη: οι Grounders, οι οποίοι Ζουν σε φυλές που είναι κλειδωμένες σε έναν αγώνα εξουσίας. Οι Θεριστές, μια άλλη ομάδα γηπεδούχων που έχουν μετατραπεί σε κανίβαλους από τους Mountain Men. και οι Mountain Men, που ζουν στο Mount Weather, προήλθαν από εκείνους που κλειδώθηκαν μακριά πριν από την αποκάλυψη. Υπό την ηγεσία του Clarke και του Bellamy, οι ανήλικοι προσπαθούν να επιβιώσουν στις σκληρές επιφανειακές συνθήκες, να πολεμήσουν εχθρικά εδάφη και να δημιουργήσουν επικοινωνία με την Κιβωτό.


The 100 2014-2020

Τα πάντα μπάζουν από παντού και είναι για τα μπάζα. Ξεκατίνιασμα και αμερικανιές με λίγη σαπουνάδα από Friends και Sex and the city. Θα μπορούσα να το δω σαν μια περιπέτεια αλλά πάω για ύπνο. Όνειρα βατόμουρα και λιώμενα στενά μυαλά μαριχουάνας. Όταν είμαι flat βλέπω ένα επεισόδιο και ΠΕΘΑΙΝΩ στα γέλια. Το 13ο επεισόδιο της 1ης σεζόν έχει τις πιο επικά γελοίες ατάκες και σκηνές. Σε αυτό εδώ το σίριαλ ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει ένα πιο γελοίο επεισόδιο, το επόμενο. Το σενάριο είναι σαν ένα σκυλάκι που έχει χέσει στην φωλιά του και φεύγει μακριά. Γυρίζει μετά από καιρό πάλι πίσω και βλέπει ότι δεν υπάρχουν τα δικά του σκατά αλλά κατοικούν 2 γάτες. Ο επικός πόλεμος για την δική του χέστρα. Στην 2η σεζόν το σενάριο γίνεται Windows sVista. Όταν το σενάριο είναι γελοίο και μπάζει από το πρώτο λεπτό, απλά ΔΕΝ πάει παρακάτω και το μόνο που κάνεις είναι να το πας σε άλλο ηλίθιο επίπεδο. Φυσικά όλο αυτό είναι μια μίζερη προπαγάνδα για τα αμερικανάκια κάθε ηλικίας που είναι ατρόμητα, πιο έξυπνα, με απαρέτητα όπλα, με λύσεις. Και στο τέλος αφού μείνανε 10 άτομα και δεν γίνεται να κάνουν πόλεμο, τότε μόνο υπάρχει ειρήνη. Ένα σχολικό Ατίθασα Πιάτα με διαστημικό σταθμό και λίγη ραδιενέργεια.
Το challenge εδώ είναι: μόλις; τελειώσεις και την 7η σεζόν, να θυμηθείς έστω ΚΑΤΙ από την 1η σεζόν.



Ελληνική συμμετοχή: Marie Avgeropoulos

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_100_(TV_series)
The 100 2014-2020 The 100 2014-2020