Taboo 2017 Series

Tips:

Το Taboo είναι μια τηλεοπτική δραματική σειρά του BBC που παράγεται από τους Scott Free London και Hardy Son & Baker. Έκανε πρεμιέρα στο BBC One στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 7 Ιανουαρίου 2017. Η σειρά οκτώ επεισοδίων δημιουργήθηκε από τον Steven Knight, τον Tom Hardy και τον πατέρα του, Chips Hardy, με βάση μια ιστορία που γράφτηκε από τον Τομ και τον Τσιπς Χάρντι. Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Leo Bill, Jessie Buckley, Oona Chaplin, Mark Gatiss, Tom Hollander, Stephen Graham, Jefferson Hall, David Hayman, Ed Hogg, Michael Kelly, Jonathan Pryce, Jason Watkins, Nicholas Woodeson, Edward Fox, Roger Ashton-Griffiths και Franka Potente.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Μετά το θάνατο του πατέρα του το 1814, ο τυχοδιώκτης και έμπορος James Delaney (Tom Hardy) επιστρέφει στην Αγγλία αφού πέρασε τα προηγούμενα δώδεκα χρόνια στην Αφρική. Η ιστορία διαδραματίζεται προς το τέλος του πολέμου του 1812 μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών (1812-1815). Το "Taboo" αναφέρεται στη σεξουαλική σχέση του πρωταγωνιστή με την ετεροθαλή αδερφή του Zilpha Geary (έχουν τον ίδιο πατέρα). Το Taboo εξερευνά περαιτέρω τη σκοτεινή πλευρά του Λονδίνου του 19ου αιώνα, την πολιτική και επιχειρηματική του διαφθορά που αφορά την Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών. Το αφηγηματικό τόξο αναφέρεται στενά στην ανάπτυξη γεωπολιτικών γραμμών που ορίζουν τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιστορία αξιοποιεί τις μηχανορραφίες και τις γελοιότητες των κατασκόπων του πραγματικού κόσμου (Επιτροπή Μυστικής Αλληλογραφίας) και των συμπαθούντων των Ηνωμένων Πολιτειών στο Λονδίνο στις αρχές του 1800.


Taboo 2017 Series

Πολύ έως εντελώς ενδιαφέρον σενάριο, για την γεωπολιτική και επιχειρηματική επιρροή της Μεγάλης Βρετανίας στο πρώτο μισό του 19ου αιώνα. Τόσο ενδιαφέρον που θα μιλάω γι'αυτό μέχρι να ΜΗΝ δω τα ραδίκια ανάποδα. Και απογειώνεται με τη σεξουαλική σχέση του πρωταγωνιστή Tom Hardy με την ετεροθαλή αδερφή του. Όλα αυτά σε ένα σκοτεινό Λονδίνο, με σκοτεινά σκηνικά (οι Άγγλοι δεν παίζονται σε αυτό), ερμηνείες, διαλόγους και ίντριγκες. Χόρτασα να βλέπω Tom Hardy και ξανά Tom Hardy. Δεν ζητάω πια “τίποτα” άλλο από την ζωή μου. Όλα κομπλέ και αισιόδοξα σκοτεινά.
Το βαθύ σκοτάδι ή ο Σκοταδόψυχος, είναι δυο εναλλακτικοί τίτλοι, για αυτό το αδιάφορο πόνημα του Tom Hardy.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Taboo_(2017_TV_series)

Taboo Film, television, and plays
Taboo (1922 play), by Mary Hoyt Wiborg
Taboo (film series), a 1980s series of pornographic movies
Taboo (1980 film), the first of the above series
Taboo (1999 film), a Japanese film
Taboo (2002 film), an American film
Taboo (2002 musical), a play about the life of Boy George
Taboo (2015 film), an Iranian film
Taboo (2002 TV series), a documentary series on National Geographic Channel
Taboo (2017 TV series), a period drama on BBC One
Taboo (2018 Australian TV series), a comedic series on Network 10
Taboo 2017 Series