Strike 2017-2023

Tips:

Το Strike (γνωστό και ως C. B. Strike διεθνώς) είναι ένα βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα εγκληματικής δραματουργίας βασισμένο στη σειρά βιβλίων Cormoran Strike της J. K. Rowling με το ψευδώνυμο Robert Galbraith.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 15

Story:

Το πρόγραμμα ακολουθεί τον Cormoran Strike (Tom Burke), έναν βετεράνο πολέμου που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ που δραστηριοποιείται σε ένα μικροσκοπικό γραφείο στην οδό Denmark Street του Λονδίνου, ο οποίος χρησιμοποιεί τη μοναδική του γνώση και το υπόβαθρό του ως ανακριτής του Τμήματος Ειδικών Ερευνών για να λύσει περίπλοκες υποθέσεις που διέφευγαν από την αστυνομία. μαζί με τον βοηθό του, στη συνέχεια επιχειρηματικό συνεργάτη, Robin Ellacott (Holliday Grainger).


Strike 2017-2023

Για την αισθητική Love will tear as apart του Κόρμοραν Στράικ που μοιάζει λίγο με Λίνο Βεντούρα. Στην 1η σεζόν θα έλεγα ότι έχουμε μια άνετη, αστυνομική και απλή και μίζερη διασκέδαση. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ λιγόλογος, λίγο χτυπημένος από την μοίρα, λίγο παρατημένος και λίγο μυστήριος που χαλαρά παίρνει αυτό που θέλει. Με την πατατούκα και το ποτό στο χέρι να περπατά και να σκουπίζει την μούρη του με το μανίκι: ίδιος ο Γιώργος Φούντας. Όλη η μιζέρια της Αγγλικής κουλτούρας σε εικόνα-μουσική-πλοκή.
Αυτό το: βάζεις πιο πάνω την δουλειά από εμένα, νομίζω ότι είναι ο ορισμός της μιζέριας.
Και όμως. Καθημερινές και κοινότυπες ιστορίες μιζέριας που έχεις μπουχτήσει να βλέπεις-ακούς από παντού, όταν γίνονται σενάριο Αγγλικής σειράς είναι σαν να βλέπεις Το μικρό σπίτι στο λειβάδι για 185 χρόνια. Και λίγο πριν πεθάνω θα πω στους τριγύρο μου ότι φεύγω αλοκληρομένος γιατί είδα 489 Αγγλικές σειρές και είμαι ο βασιλιάς της Ματαιότητας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Strike_(TV_series)
Strike 2017-2023 Strike 2017-2023