Strangers - White Dragon 2018

Tips:

Το Strangers είναι μια βρετανική τηλεοπτική αστυνομική δραματική σειρά, που γράφτηκε και δημιουργήθηκε κυρίως από τους Mark Denton και Jonny Stockwood. Με τον αρχικό τίτλο White Dragon, η σειρά γυρίστηκε κυρίως στο Χονγκ Κονγκ και είναι αξιοσημείωτη για τον πρώτο αγγλόφωνο ρόλο για τον βραβευμένο ηθοποιό Anthony Wong. Πρωταγωνιστούν οι John Simm, Anthony Wong, Emilia Fox, Katie Leung, Tom Wu, Anthony Hayes, Dervla Kirwan, Tim McInnerny και Raquel Cassidy.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Η ζωή του καθηγητή Jonah Mulray ανατρέπεται όταν η σύζυγός του, Megan (Dervla Kirwan), σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Χονγκ Κονγκ. Αν και έζησε και εργάστηκε εκεί τη μισή της ζωή, ο Jonah δεν ήταν ποτέ. Ζει μια μικρή, προστατευμένη ζωή και ο φόβος του να πετάξει τον έχει κρατήσει στο Λονδίνο. Τώρα όμως δεν έχει άλλη επιλογή από το να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του κόσμου για να αναγνωρίσει το σώμα της γυναίκας που αγαπούσε. Λίγο μετά την άφιξή του στο Χονγκ Κονγκ, ο Jonah κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη για τη γυναίκα του. Ο Jonah παρασύρεται όλο και πιο βαθιά σε έναν ιστό συνωμοσίας καθώς συμβιβάζεται με αυτό το εντελώς εξωγήινο και άγνωστο περιβάλλον, παλεύοντας να αποκαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο της γυναίκας του.


Strangers - White Dragon 2018

Καλό σενάριο σε αργό Αγγλικό τέμπο. Με αρκετό σασπένς και λίγη δράση αλλά η εξέλιξη είναι: τα ζώα μου αργάαααα. Πολύ αργά. Κλασική Αγγλική περίπτωση, όπου το σενάριο είναι ίσα-ίσα για 2 το πολύ 3 επεισόδια ΚΑΙ εδώ θα το ξεχειλώσει σε 8-10 επεισόδια. Το 7ο επεισόδιο είναι μόνο για γέλια! Κρίμα, γιατί έχει καλό στόρι με ανατροπές και σασπένς.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Strangers_(2018_TV_series)

Other Strangers TV series Strangers (1978 TV series), an ITV police drama set in the North West of England
Strangers (1996 TV series), a French-Canadian anthology series, with one episode directed by Damian Harris
Strangers (2017 TV series), an American comedy-drama streaming television series
Strangers (2018 TV series), an ITV drama series set in Hong Kong
Strangers - White Dragon 2018 Strangers - White Dragon 2018