Stranger Things 2016-2022


20 Top Series

Tips:

Το Stranger Things είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά τρόμου επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τους Duffer Brothers. Πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono, Matthew Modine, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery, Dacre Montgomery, Reaniser Astin, Maya Hawke, Priah Ferguson και Brett Gelman.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 34

Story:

Το Stranger Things διαδραματίζεται στη φανταστική αγροτική πόλη Χόκινς της Ιντιάνα, τη δεκαετία του 1980. Το κοντινό Εθνικό Εργαστήριο Hawkins φαινομενικά εκτελεί επιστημονική έρευνα για το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά κρυφά κάνει πειράματα για το παραφυσικό και το υπερφυσικό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιλαμβάνουν ανθρώπινα άτομα. Κατά λάθος, έχουν δημιουργήσει μια πύλη σε μια εναλλακτική διάσταση, "το Ανάποδα". Η επιρροή του Upside Down αρχίζει να επηρεάζει τους άγνωστους κατοίκους του Hawkins με καταστροφικούς τρόπους.


Stranger Things 2016-2022

Το παραμύθι συναντά την επιστημονική φαντασία. Καλό σενάριο με απλές, βατές, παιδικές εξηγήσεις. Πολύ καλές ερμηνείες ιδιαίτερα από την Winona Ryder που δίνει ρεσιτάλ ρόλου, όπως και όλοι οι ρόλοι. Καλό το κωμικό στοιχείο και η ροή των διαλόγων. Και η σκηνοθεσία απλή δίχως πολλά εφέ αλλά δένει με το σενάριο και δίνει ένα απλό και ευχάριστο αποτέλεσμα. Δε με “χάλασε” ακόμα και οι σκηνές που θυμίζουν ΕΤ, Κοκούν, Μάτριξ, Άλιεν και άλλες. Μια εξαιρετική σειρά-παραμύθι για το είδος της.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Stranger_Things
Stranger Things 2016-2022 Stranger Things 2016-2022 Stranger Things 2016-2022 Stranger Things 2016-2022