Stranger - Secret Forest 2017

Tips:

Το Stranger - Secret Forest (κορεατικά: 비밀의 숲) είναι μια νοτιοκορεατική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά θρίλερ. Πρωταγωνιστούν οι Cho Seung-woo, Bae Doona, Lee Joon-hyuk, Yoo Jae-myung, Shin Hye-sun, Jeon Hye-jin, Choi Moo-sung και Yoon Se-ah.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 32

Story:

Στην πρώτη σεζόν, ο Hwang Si-mok (Cho Seung-woo) είναι ένας υποδειγματικός εισαγγελέας που υπέφερε από υπερευαισθησία σε ορισμένες συχνότητες ήχου. Αφού υποβλήθηκε σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση, έχασε την αίσθηση ενσυναίσθησης και στερείται κοινωνικών δεξιοτήτων. Ενώ ερευνά μια υπόθεση δολοφονίας, συναντά τον αστυνομικό υπολοχαγό Χαν Yeo-jin (Bae Doona), ο οποίος τον βοηθά στην επίλυση του. Καθώς αρχίζουν να αποκαλύπτουν το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία, ανακαλύπτουν επίσης ότι οι προσπάθειές τους αποτυγχάνουν συνεχώς καθώς η εξάλειψή τους θα οδηγήσει επίσης σε ένα μεγάλο σχέδιο διαφθοράς μεταξύ της Εισαγγελίας και ενός ιδιωτικού ομίλου.
Στη δεύτερη σεζόν, δύο χρόνια αργότερα, μια ηθική διαμάχη προκύπτει εντός της Εισαγγελίας και της Εθνικής Αστυνομικής Υπηρεσίας, με την πρώτη να θέλει διακριτική εξουσία σε όλες τις διερευνητικές διαδικασίες, ενώ η δεύτερη ζητά μια αυτόνομη αρχή. Εν μέσω της σύγκρουσης των αντίστοιχων πρακτορείων τους, ο Hwang Si-mok και ο Han Yeo-jin συνεργάστηκαν ανεξάρτητα για τη δική τους έρευνα σχετικά με μια κρυφή υπόθεση.


Stranger - Secret Forest 2017

Όλες οι σειρές από Νότια Κορέα που έχω δει μέχρι τώρα έχουν ως βασικό θέμα τον νομότυπο εισαγγελέα και καμία δεν είναι καθαρά αστυνομική. Το σενάριο κι εδώ είναι στο ίδιο μοτίβο με τις άλλες. Ένα καλό μάθημα για την κουλτούρα στην Νότια Κορέα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Stranger_(TV_series)
Stranger - Secret Forest 2017 Stranger - Secret Forest 2017