Stay Close 2022

Tips:

Το Stay Close είναι μια βρετανική δραματική σειρά μυστηρίου του 2022, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Harlan Coben του 2012. Πρωταγωνιστούν οι Cush Jumbo, James Nesbitt, Richard Armitage, Eddie Izzard, Jo Joyner, Youssef Kerkour, Sarah Parish, Daniel Francis, Andi Osho και Bethany Antonia.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Η Μέγκαν Πιρς είναι μια μαμά των προαστίων που ζει στο φανταστικό προάστιο του Λίβινγκστον, κρύβοντας ένα θολό παρελθόν. Βρήκε την αδελφή ψυχή της στον Ντέιβ και έχουν τρία υπέροχα παιδιά. Ο Ray Levine ήταν κάποτε ένας ταλαντούχος φωτογράφος ντοκιμαντέρ. Η απώλεια της γυναίκας που αγαπούσε τον άλλαξε. Τώρα βρίσκεται σε αδιέξοδη δουλειά, παίζει έναν παπαράτσι-ενοικιαζόμενο, παρενοχλώντας τους πλούσιους ψευτοδιασημότητες. Ο Μάικλ Μπρουμ είναι ένας ντετέκτιβ που εξακολουθεί να στοιχειώνεται από μια ψυχρή υπόθεση πριν από δεκαεπτά χρόνια, όταν ο ντόπιος σύζυγος και πατέρας, Στιούαρτ Γκριν, εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος. Η σύζυγος του Γκριν περιμένει ακόμα να επιστρέψει ο Στιούαρτ. Όταν ένας άλλος άντρας χάνεται στην επέτειο της εξαφάνισης του Στιούαρτ, ο Μπρουμ αναλαμβάνει την υπόθεση με την ελπίδα να εξορκίσει τους δαίμονές του. Οι ζωές κινδυνεύουν να καταστραφούν, οι σχέσεις διαλύονται, καθώς οι έρευνες του Μπρουμ ανοίγουν παλιές πληγές, ανακατεύουν μνήμες του παρελθόντος και απειλούν να αποκαλύψουν την αλήθεια σε όλους. Διασχίζοντας το δρόμο τους μέσα από τους χώρους αυτού που συνδέει αυτές τις τρεις ζωές μαζί είναι δύο πολύχρωμοι ψυχοπαθείς, που έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν τη δική τους ατζέντα.


Stay Close 2022

Ας ήταν μια φορά να δω κάτι Αγγλικό που να ΜΗΝ έχει όλα τα κλισέ και βαρετά στοιχεία. Εδώ τουλάχιστον είχε μια ανατροπή στο τέλος αλλά και αυτή πολύ χλιαρή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Stay_Close
Stay Close 2022 Stay Close 2022