StartUp 2016-2018

Tips:

Το StartUp είναι μια αμερικανική τηλεοπτική δραματική σειρά εγκληματικής ροής που δημιουργήθηκε από τον Ben Ketai και έκανε πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο Crackle. Πρωταγωνιστούν οι Adam Brody, Martin Freeman, Edi Gathegi, Otmara Marrero, Ron Perlman, Mira Sorvino και Addison Timlin.
Το Start Up 2013 TV Docu-series είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ.
Το Start-Up 2020 South Korean TV series είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά με άλλο σενάριο.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 30

Story:

Το StartUp ακολουθεί «την εμφάνιση του GenCoin, μιας λαμπρή αλλά αμφιλεγόμενης ιδέας τεχνολογίας με επίκεντρο το ψηφιακό νόμισμα – μια ιδέα που επωάζεται στη λάθος πλευρά από τρεις αγνώστους που δεν ταιριάζουν απαραίτητα στο καλούπι των επιχειρηματιών τεχνολογίας και ενός απατεώνων πράκτορα του FBI που θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να τους καταρρίψει».


StartUp 2016-2018

Για να σχεδιάσεις με αφέλεια ακόμα μια απάτη στη ζωή σου. Έχετε πάρει χαμπάρι ότι το 90% του σεξ (γενικά στα σίριαλ) για την γυναίκα είναι: μπες-βγες να κάνω καφέ. Συμπαθές σενάριο, κακό acting, κλασική αμερικάνικη αφέλεια και απάτη, και η ζωή συνεχίζεται ράιτ-θρου. Όχι, δεν είσαι ο μοναδικός που ΔΕΝ ξέρει από προγραμματισμό και χακεριές.
Το 5ο επεισόδιο ήταν το πιο σπαστικό. Μακρόσυρτες σκηνές με σπαστικούς ήχους και χιλιάδες βογκητά. Μπράβο, έτσι το κάνεις πιο ρεαλιστικό. Το ζουμί ήταν όλο 1-2λεπτά και το έντυσες με σπαστική σάλτσα 45λεπτά. Έτσι, ΟΛΑ τα σίριαλ είναι πολύ καλά και εγώ απλά υπάρχω για να τα βγάζω σκάρτα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/StartUp_(TV_series)
StartUp 2016-2018 StartUp 2016-2018