Star Wars: Ahsoka 2023 Series

Tips:

Το Ahsoka, γνωστή και ως Star Wars: Ahsoka, είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά διαστημικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Dave Filoni για την υπηρεσία ροής Disney+. Είναι μέρος του franchise του Star Wars και spin-off από το The Mandalorian, που λαμβάνει χώρα στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με εκείνη τη σειρά και τα άλλα διασυνδεδεμένα spin-off της μετά τα γεγονότα της ταινίας Return of the Jedi (1983). Η δημιουργία, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι από τον Dave Filoni. Πρωταγωνιστούν οι Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Eman Esfandi, Evan Whitten, Genevieve O'Reilly, Hayden Christensen, Ariana Greenblatt, Lars Mikkelsen, Anthony Daniels.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Το Ahsoka ακολουθεί την πρώην μαθητευόμενη Jedi Ahsoka Tano και τους συμμάχους της καθώς πολεμούν τα απομεινάρια της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας κατά την εποχή της νεοσύστατης Νέας Δημοκρατίας. Μετά την πτώση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας στην ταινία Return of the Jedi (1983), η πρώην μαθητευόμενη Τζεντάι Ahsoka Tano ενώνεται με τη δική της πρώην μαθητευόμενη, Sabine Wren, και άλλους χαρακτήρες από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Star Wars Rebels για να αποτρέψουν τον Grand Admiral Thrawn—που εγκλωβίζεται σε έναν άλλο γαλαξία—από την επιστροφή και την ένωση των υπολειμμάτων της Αυτοκρατορίας ενάντια στη νεοσύστατη Νέα Δημοκρατία. Η πρώτη σεζόν τελειώνει με τον Thrawn να επιστρέφει από τον άλλο γαλαξία, αφήνοντας την Ahsoka και τη Sabine εγκλωβισμένες εκεί.


Star Wars: Ahsoka 2023 Series

Χαλαρή πλοκή με υποτονική δράση και δήθεν ύφος. Οι ρόλοι ΔΕΝ εμπνέουν σοβαρότητα και το σασπένς έχει ρεπό. Οι ερμηνείες είναι κομπλέ για αυτή την ανάλαφρη σαπουνόπερα. Γενικά επικρατεί μια βαρεμάρα και όλοι παίρνουν αυτό που θέλουν και για παραμυθάκι είναι ακόμα πιο βαρετό. Γενικά επικρατεί μια αντιτηλεοπτική άνεση και πλαδαρότατα που δίνει ένα αδιάφορο αποτέλεσμα. Για κάποιους πρωτοτυπία σημαίνει: Τα αρχεία των Τζεντάι αναφέρουν διαγαλαξιακές διαστημικές λεωφόρους ανάμεσα σε γαλαξίες, που ακολουθούσαν τις αποδημητικές οδούς αστρικών φαλαινών ονόματι Περγκιλ.
Και χάρηκα σαν μικρό παιδί όταν είδα τις αστρικές φάλαινες να ταξιδεύουν στο υπερδιάστημα, πιο γρήγορα και από την σκέψη μου. Αξέχαστα πλάνα καινοτομίας.
Πολύ καλή φωτογραφία, με καλό τηλεοπτικό αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ahsoka_(TV_series)

Star Wars Collection

Star Wars: Ahsoka 2023 Series photo album


Star Wars: Ahsoka 2023 Series Star Wars: Ahsoka 2023 Series
Star Wars: Ahsoka 2023 Series