Squid Game 2021

Tips:

Το Squid Game είναι μια νοτιοκορεάτικη δραματική τηλεοπτική σειρά επιβίωσης, που δημιουργήθηκε από τον Hwang Dong-hyuk για το Netflix. Το καστ του περιλαμβάνει τους Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon, HoYeon Jung, O Yeong-su, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi και Kim Joo-ryoung.
Μια δεύτερη σεζόν ανακοινώθηκε επίσημα τον Ιούνιο του 2022, με τίτλο Squid Game: The Challenge.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 19

Story:

Ο Seong Gi-hun, ένας χωρισμένος πατέρας και χρεωμένος τζογαδόρος που ζει με την ηλικιωμένη μητέρα του, προσκαλείται να παίξει μια σειρά παιδικών παιχνιδιών για μια ευκαιρία σε ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Αποδεχόμενος την προσφορά, οδηγείται σε μια άγνωστη τοποθεσία όπου βρίσκεται ανάμεσα σε 455 άλλους παίκτες που βρίσκονται όλοι σε βαθιά οικονομικά προβλήματα. Οι παίκτες φορούν πράσινες φόρμες και παρακολουθούνται ανά πάσα στιγμή από μασκοφόρους φρουρούς με ροζ φόρμες, με τα παιχνίδια να επιβλέπονται από τον Front Man, ο οποίος φοράει μαύρη μάσκα και μαύρη στολή. Σύντομα οι παίκτες ανακαλύπτουν ότι η απώλεια ενός παιχνιδιού έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατό τους, με κάθε θάνατο να προσθέτει 100 εκατομμύρια Γουάν στο δυνητικό μεγάλο έπαθλο των 45,6 δισεκατομμυρίων Γουάν. Ο Gi-hun συμμαχεί με άλλους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του παιδικού του φίλου Cho Sang-woo και του βορειοκορεάτη αποστάτη Kang Sae-byeok, για να προσπαθήσει να επιβιώσει από τις σωματικές και ψυχολογικές ανατροπές των αγώνων.

Για το παιδικό παιχνίδι της Κορέας, δείτε το Squid (game)
— https://en.wikipedia.org/wiki/Squid_(game)


Squid Game 2021

Το σενάριο είναι πρωτότυπο για την Νότιο Κορέα, αλλά η ιδέα των θανάσιμων παιχνιδιών πολύ κοινή ειδικά στην Αμερική. Κλασικό Νοτιοκορεάτικο θρίλερ καλής απόδοσης για την κουλτούρα της χώρας τους. Θεωρώ ότι την κατάλληλη στιγμή (περίοδο Covid-19), κατάφερε να “μεταδόσει” ένα ακόμη είδος φόβου.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Squid_Game
Squid Game 2021 Squid Game 2021 Squid Game 2021