Spider-Man 1978-1979 Japanese Series

Tips:

Το Spider-Man (Ιαπωνικά: スパイダーマン, Hepburn: Supaidāman), που αναφέρεται επίσης ως Japanese Spider-Man ή Toei Spider-Man, είναι μια ιαπωνική ζωντανή τηλεοπτική σειρά tokusatsu σούπερ ήρωα που παράγεται από την Toei Company, βασισμένη χαλαρά στα Comics της Marvel. με το ίδιο όνομα μέσω σύμβασης που διαπραγματεύτηκε ο παραγωγός Gene Pelc. Σκηνοθεσία του Koichi Takemoto. Πρωταγωνιστούν οι Shinji Tōdō, Rika Miura, Mitsuo Andō, Yukie Kagawa, Izumi Ōyama, Yoshiharu Yabuki. Από το 2009, η Marvel ανέβασε στον ιστότοπό της εκδόσεις με αγγλικούς υπότιτλους και των 41 επεισοδίων.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 41 + 1 film

Story:

Ο νεαρός οδηγός μοτοσικλετών Takuya Yamashiro βλέπει ένα UFO να πέφτει στη Γη, ένα διαστημικό πολεμικό πλοίο που ονομάζεται Marveller. Ο πατέρας του Takuya, Δρ. Hiroshi Yamashiro, διαστημικός αρχαιολόγος, ερευνά την υπόθεση, αλλά σκοτώνεται μόλις βρει το διαστημόπλοιο. Το περιστατικό προσελκύει επίσης την προσοχή του καθηγητή Monster και του κακού Iron Cross Army (Tetsu Jūji Dan), μιας εξωγήινης ομάδας που σχεδιάζει να κυβερνήσει το σύμπαν. Ο Takuya ακολουθεί τον πατέρα του στο Marveller και ανακαλύπτει τη Garia, την τελευταία επιζώντα πολεμιστή του Planet Spider, ενός κόσμου που καταστράφηκε από τον Professor Monster και τον Iron Cross Army. Η Garia εξηγεί ότι κυνηγούσε τον καθηγητή Monster, αλλά τώρα χρειάζεται κάποιον να συνεχίσει τον αγώνα και κάνει ένεση στον Takuya με λίγο από το αίμα της. Το αίμα ενός ατόμου από τον Planet Spider δίνει στον Takuya δυνάμεις της αράχνης. Στη συνέχεια, η Garia δίνει στον Takuya ένα βραχιόλι που ενεργοποιεί το κοστούμι του προστάτη αράχνης, τραβάει διαδικτυακές γραμμές και ελέγχει το πλοίο Marveller (το οποίο μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί σε ένα γιγάντιο ρομπότ μάχης που ονομάζεται "Leopardon"). Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του, ο Takuya πολεμά τον στρατό του καθηγητή Monster και άλλες απειλές για τη Γη με το όνομα Spider-Man.
Spider-Man (1978 film). Η ταινία διαδραματίζεται μεταξύ του επεισοδίου 10 ("To the Flaming Hell: See the Tears of the Snake Woman") και 11 ("Professor Monster's Ultra Poisoning").


Spider-Man 1978-1979 Japanese Series

Διασκευασμένο σενάριο του κλασικού Spider-Man, με πολύ δράση σε άλλο επίπεδο. Οι Ιάπωνες έδωσαν την δική τους εκδοχή, με καλύτερο διασκεδαστικό αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man_(Japanese_TV_series)

Spider-Man Collection

Spider-Man 1978-1979 Japanese Series photo album


Spider-Man 1978-1979 Japanese Series Spider-Man 1978-1979 Japanese Series Spider-Man 1978-1979 Japanese Series Spider-Man 1978-1979 Japanese Series
Spider-Man 1978-1979 Japanese Series Spider-Man 1978-1979 Japanese Series