Somebody South Korean 2022

Tips:

Το Somebody (κορεατικά: 썸바디; RR: Sseombadi) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά συνεχούς ροής σε σκηνοθεσία Jung Ji-woo, σε σενάριο Jung Ji-woo και Han Ji-wan και με πρωταγωνιστές τους Kim Young-kwang, Kang Hae-rim, Kim. Yong-ji και Kim Soo-yeon.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Η Sum (Kang Hae-lim) είναι προγραμματιστής για την εφαρμογή κοινωνικής σύνδεσης "Somebody". Παρόλο που δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με άλλους ανθρώπους, είναι φίλη με τον Mok-Won (Kim Yong-Ji) και τον Ki-Eun (Kim Soo-Yeon). Η φίλη της Ki-Eun εργάζεται ως ντετέκτιβ. Ένας φόνος λαμβάνει χώρα και η εφαρμογή "Somebody" εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας. Η αρχιτεκτονική σχεδιάστρια Yoon-O (Kim Young-Kwang) εμφανίζεται μπροστά στη Sum και τους φίλους της. Ο Yoon-O είναι ένας ελκυστικός άντρας, αλλά φαίνεται να κρύβει κάτι. Εν τω μεταξύ, ο Ki-Eun ερευνά την υπόθεση δολοφονίας με τη βοήθεια του Mok-Won.


Somebody South Korean 2022

Πρωτότυπο για Κορεάτικο. Βαρεμάρα, αναισθησία, απογοήτευση, απόγνωση και αφέλεια είναι τα βασικά στοιχεία που εκμεταλεύτεται ο μανιακός της υπόθεσης, μέσω της εφαρμογής "Somebody".
Για πρώτη φορά βλέπω ερωτικές σκηνές σε Νοτιοκορεάτικη σειρά.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Somebody_(TV_series)
Somebody South Korean 2022 Somebody South Korean 2022