Sneaky Pete 2015-2019

Tips:

Το Sneaky Pete είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική σειρά που δημιουργήθηκε από τους David Shore και Bryan Cranston. Πρωταγωνιστούν οι Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Shane McRae, Libe Barer, Michael Drayer, Peter Gerety, Margo Martindale, Jane Adams, Ethan Embry, Efrat Dor, Ricky Jay, M. Emmet Walsh, Justine Cotsonas, John Ales και ο Bryan Cranston as Vince Lonigan (season 1).
No. of Seasons 3
No. of Episodes 30

Story:

Το Sneaky Pete ακολουθεί τον Μάριους, έναν απατεώνα που βγαίνει από τη φυλακή για να βρεθεί κυνηγημένος από τον μοχθηρό γκάνγκστερ που κάποτε λήστεψε. Χωρίς πού αλλού να στραφεί, ο Μάριους κρύβεται από το παρελθόν του παίρνοντας την ταυτότητα του συγγενή του στο κελί του, Πιτ και στη συνέχεια «ενώνεται» με την εν διαστάσει οικογένεια του Πιτ – που δεν έχουν κανένα λόγο να υποψιάζονται ότι δεν είναι το αγαπημένο τους πρόσωπο που έχει χαθεί από καιρό».


Sneaky Pete 2015-2019

O Bryan Cranston (‘Breaking Bad’) και ο David Shore (‘House’) έφτιαξαν μια διασκεδαστική, εθιστική σειρά που κολλάει γάντι στη streaming τηλεόραση και τον μαραθώνιο τρόπο κατανάλωσής της, με πρωταγωνιστή τον υποτιμημένο Giovanni Ribisi στον ρόλο ενός απατεώνα που παίρνει την ταυτότητα του συγκρατούμενού του για να γλιτώσει από έναν γκάνγκστερ. Μια μέτρια αλλά διασκεδαστική περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Sneaky_Pete

Ελληνική συμμετοχή: Justine Cotsonas και John Ales
Sneaky Pete 2015-2019