Snabba Cash Series 2021

Tips:

Το Snabba Cash είναι μια σουηδική τηλεοπτική σειρά ροής του 2021 σε σκηνοθεσία Jesper Ganslandt. Βασίζεται στην τριλογία του μυθιστορήματος Stockholm Noir του Lapidus, η πρώτη από τις οποίες διασκευάστηκε σε τρεις ταινίες: Easy Money (2010), Easy Money II: Hard to Kill (2012) και Easy Money III: Life Deluxe (2013). Η σειρά διαδραματίζεται στη Στοκχόλμη, δέκα χρόνια μετά την κινηματογραφική τριλογία. Πρωταγωνιστούν οι Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ayaan Ahmed, Olle Sarri και Peter Eggers.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12

Story:

Η Leya, μια επίδοξη επιχειρηματίας τεχνολογίας αναζητά έναν επενδυτή για να χρηματοδοτήσει την start-up της, TargetCoach. Τελικά, γνωρίζει έναν επενδυτή που ονομάζεται Tomas Storm, αλλά πριν μπορέσει να επενδύσει στην εταιρεία της, η Leya καλείται να εξοφλήσει τους προηγούμενους επενδυτές. Αποκτά δάνειο από τον κουνιάδο της έμπορο ναρκωτικών και χρησιμοποιεί τα χρήματα των ναρκωτικών για να πληρώσει τους επενδυτές της. Ένα βήμα στον εγκληματικό κόσμο την μπλέκει στον ιστό της βαρβαρότητας και της σκληρότητας μέχρι να βρει τη διέξοδο.


Snabba Cash Series 2021

Φιλοδοξία για την επιτυχία της επιχείρησης, λεφτά από ναρκωτικά, ντίλια, σκοτωμοί και μετανάστες στην Σουηδία. Μια ολοκληρωμένη άποψη για την ζωή των μεταναστών. Η συνέχεια της τριλογίας της Stockholm Noir, με το ίδιο σενάριο αλλά νέοι χαρακτήρες και μέτριο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Snabba_Cash_(TV_series)

Snabba Cash Collection
Snabba Cash Series 2021