Sled Russian 2007-2023

Tips:

Το Trace (ρωσικά: След, romanized: Sled) είναι μια ρωσική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά για υπαλλήλους της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εμπειρογνωμόνων («FES»), μιας φανταστικής οργάνωσης. Μεταδόθηκε στο Channel One της Ρωσίας από τις 3 Σεπτεμβρίου 2007 έως τις 25 Αυγούστου 2011 (Δευτέρα – Πέμπτη, νυχτερινή τηλεοπτική μετάδοση). Σύμφωνα με τον Alexander Levin, παραγωγό, η ιδέα της τηλεοπτικής σειράς ανήκε στον Konstantin Ernst. Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2011, τα επεισόδια πρεμιέρας μεταδίδονται από την Πετρούπολη - Channel 5.. Πρωταγωνιστούν οι Olga Koposova, Vladimir Tashlykov, Anna Dankova, Yevgeny Kulakov, Pavel Shuvaev, Sergey Pioro, Georgy Teslya-Gerasimov και Andrey Lavrov.
No. of Seasons 32
No. of Episodes 3 059 (december 29 2023)

Story:

Η εκπομπή αφηγείται την ιστορία ενός νέου κυβερνητικού φορέα που δημιουργήθηκε στο MVD για την επίλυση αρχείων X και υποθέσεων υψηλού εγκλήματος. Η FES (ρωσικά: "Федеральная экспертная служба") είναι Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εμπειρογνωμόνων, που συγκεντρώνει ειδικούς σε διάφορους τομείς: ανάπτυξη λογισμικού, βαλλιστική, εγκληματολογία και ερευνητές. Η FES κάνει όλο το φάσμα της εμπειρογνωμοσύνης και των ερευνών, και διερευνά τα πιο περίπλοκα εγκλήματα. Ξεκινώντας ως πείραμα, το FES εκπαιδεύει νέους επαγγελματίες και βοηθά άλλους ειδικούς οργανισμούς όπως υποκαταστήματα FSB και MVD στην επίλυση εγκλημάτων. Οποιοσδήποτε ανακριτής ή ντετέκτιβ, άτομα από την Εισαγγελία και ένας αστυνομικός μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από το FES. Υπήρχε φουτουριστικό γραφείο που δημιουργήθηκε ειδικά για εξάσκηση: εργαστήριο, αίθουσα συνεδριάσεων, νεκροτομείο, αίθουσα ανακρίσεων και ούτω καθεξής. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου Ρώσοι πολίτες παραπονέθηκαν στη FES, επειδή δεν γνώριζαν ότι η οργάνωση που προβλήθηκε στην τηλεοπτική σειρά ήταν φανταστική. Η Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών για την Επικράτεια Primorye ζήτησε από τους κατοίκους να προσέχουν από απάτες που εδώ και καιρό παρουσιάζονται ως υπάλληλοι της FES.


Sled Russian 2007-2023

Απίστευτο, 32 σεζόν με 3 059 επεισόδια. Κρατική χορηγία, για να γεμίσει τηλεοπτικό χρόνο και φυσικά για να γραφτεί στο βιβλίο Guiness. Απλή παραγωγή, με σενάρια βασισμένα σε πραγματικά εγκλήματα. Είδα αρκετά επεισόδια (με αγγλικούς υπότιτλους) και υποθέτω ότι είναι μια εντεταλμένη δουλειά με κρατική χορηγία. Μερικές σκηνές μου θύμισαν την δική μας ΛΑΜΨΗ (του Φόσκολου) και άλλες το δικό μας πολύ καλό ΙΧΝΗ (2007-2008). Μια τοπική περιπέτεια (μακράς διαρκείας) με κλεμμένο στυλ από το αμερικάνικο CSI: Crime Scene Investigation.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Trace_(TV_series)
Sled Russian 2007-2023