Signs Polish 2018-2020

Tips:

Το Signs (Πολωνικά: Znaki) είναι μια πολωνική τηλεοπτική σειρά αστυνομικού-θρίλερ του 2018 με πρωταγωνιστές τους Andrzej Konopka, Helena Sujecka και Michał Czernecki.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Η ιστορία διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη Sowie Doły, στα βουνά Owl. Όταν μια γυναίκα δολοφονείται στη λίμνη κοντά σε ένα τοπικό ορυχείο, ο επίτροπος Michał Trela, ο νέος διοικητής της αστυνομίας της πόλης, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στο Sowie Doły με την κόρη του, αναλαμβάνει την υπόθεση. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εμφανίζονται νήματα από προηγούμενα χρόνια, που σχετίζονται τόσο με την πρόσφατη δολοφονία όσο και με αυτήν ενός φοιτητή λίγα χρόνια πριν, του οποίου η υπόθεση δεν λύθηκε ποτέ.


Signs Polish 2018-2020

Το έχω ξαναπεί ότι η τηλεόραση και ο κινηματογράφος στην Πολωνία είναι 40 χρόνια πίσω και θυμίζει το παρωχημένο καρτούν Μπόλεκ και Λόλεκ (το οποίο ήταν άριστο για κινούμενο σχέδιο). Γκαφατζίδες μπάτσοι, κοριτσάκια της επαρχίας που κάνουν μόνο σκανταλιές από την βαρεμάρα. Αταίριαστοι ρόλοι και πρόσωπα, αμήχανες ερμηνείες, στατικά σενάρια και 90% άσκοπος τηλεοπτικός χρόνος, στην ουσία συνθέτουν την πραγματική εικόνα της σημερινής τηλεοπτικής παραγωγής στην Πολωνία. Ακόμα μια αδιάφορη αστυνομική σαχλαμάρα δίχως φαντασία και σασπένς. Να περάσει η ώρα μέχρι το επόμενο απαύγασμα της ματαιότητας. Koniek.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Signs_(TV_series)
Signs Polish 2018-2020 Signs Polish 2018-2020