Shooter Series 2016-2018

Tips:

Το Shooter είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 2007 και στα τρία πρώτα μυθιστορήματα της σειράς Bob Lee Swagger του Stephen Hunter. Πρωταγωνιστούν οι Ryan Phillippe, Shantel VanSanten, Omar Epps, Cynthia Addai-Robinson, Eddie McClintock, Josh Stewart και Gerald McRaney. Executive producers είναι οι Lorenzo di Bonaventura, John Hlavin, Stephen Levinson και Mark Wahlberg.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 31

Story:

Ο Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) ένας άρτια εκπαιδευμένος, συνταξιούχος λοχίας πεζοναυτών και σκοπευτής ανιχνευτών MARSOC, που ζει σε απομόνωση και ωθείται να επιστρέψει στη δράση αφού μαθαίνει μια συνωμοσία, με στόχο να σκοτώσουν τον Πρόεδρο.


Shooter Series 2016-2018

Αμερικάνικο βασισμένο στην ομώνυμη ταινία. Μια περιπέτεια που μετά το 7ο επεισόδιο όλα γίνονται ένα μεγάλο μπάχαλο και απλά περιμένεις να τελειώσει η σεζόν. Η 2η σεζόν είναι μια επανάληψη με πλοκή και συνωμοσίες στο ίδιο μοτίβο. Η 3η σεζόν έγινε για να τη βλέπουν κάποιοι και να γελάνε ή να κλαίνε.
Είναι στη μόδα η κυβέρνηση να κυνηγά τίμιους, ευπατρίδες, ήρωες. Ειδικά εδώ η κυβέρνηση είναι “μια” στυγνή δολοφόνος και πάντα πετυχαίνει αυτό που θέλει. Καθαρή προπαγάνδα (πληρωμένη από το κράτος) για τους ήρωες του πολέμου και φυσικά όλοι είναι ευχαριστημένοι. Και ο ήρωας δικαιώνεται και το κράτος κάνει τη δουλειά του. Ένας ύμνος στον Πατριωτισμό και την χρήση όπλων για “καλό” σκοπό. Η φράση: μια σφαίρα είναι παντοτινή, τα λέει όλα. Οι επευφημίες των φίλων όταν ανεβαίνει ο Σούτερ στο βήμα: δολοφόνε, δο-λο-φό-νε, με χαρά και τα χειροκροτήματα πέφτουν σύννεφο. Η οικογένεια πάνω απ’ όλα και λίγη κοκα-φολα. Να πως μαζεύουν παιδιά στο στρατό.
Ένα ακόμη καλό(!) είναι ότι αυτή η σειρά “έδωσε” μεροκάματα σε πολλούς ηθοποιούς ξεχασμένους, γερασμένους, παραγκωνισμένους ή εκείνους που έχουν τα ίδια πιστεύω με το πατριωτικό σενάριο οπλοκατοχής.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Shooter_(TV_series)
Shooter Series 2016-2018