Shades of Blue 2016-2018

Tips:

Το Shades of Blue είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Adi Hasak και έκανε πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου 2016 στο NBC. Διαδραματίζεται στην πόλη της Νέας Υόρκης, με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez ως Harlee Santos, μια ανύπαντρη ντετέκτιβ του NYPD που αναγκάζεται να εργαστεί για την Task Force κατά της διαφθοράς του FBI, ενώ αντιμετωπίζει τα δικά της οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα. Βασίζεται στο μυθιστόρημα Shades of Blue: 30 Years of (Un)ethical Policing του Michael Rudolph. Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Lopez, Ray Liotta, Drea de Matteo, Warren Kole, Dayo Okeniyi, Hampton Fluker, Vincent Laresca, Sarah Jeffery και Gino Anthony Pesi.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 36

Story:

Η Jennifer Lopez ως Harlee Santos, είναι μια διεφθαρμένη ντετέκτιβ του NYPD με την ομάδα ντετέκτιβ του Street Crimes στο 64th Precinct του NYPD και ένας πληροφοριοδότης του FBI για την Task Force κατά της διαφθοράς του FBI. Είναι ανύπαντρη μητέρα της 16χρονης Cristina. Ο πατέρας της Cristina, ο Harlee ήταν κακοποιός και λίγο μετά την αποφυλάκισή του το 2005 (για φόνο), εντάχθηκε στο πλήρωμα του Wozniak. Μετά τη σύλληψή της από το FBI σε μια έρευνα κατά της διαφθοράς, γίνεται μια απρόθυμη πληροφοριοδότης εναντίον του Wozniak με αντάλλαγμα την ασυλία. Τελικά θυσιάζει την καριέρα και την ελευθερία της για να καταρρίψει τη διεφθαρμένη Μονάδα Πληροφοριών και οδηγείται στη φυλακή για τρία χρόνια. Ο Ray Liotta ως Υπολοχαγός Matt Wozniak, είναι ένας διεφθαρμένος Υπολοχαγός της Νέας Υόρκης εδώ και 25 χρόνια, ο οποίος είναι ο διοικητής της ομάδας ντετέκτιβ του 64th Precinct's Street Crimes και ο κύριος στόχος σε μια έρευνα κατά της διαφθοράς του FBI. Πριν από αυτό πέρασε έξι χρόνια στο Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι πολύ κοντά στη Harlee, την οποία θεωρεί κόρη του, καθώς και την κόρη της Harlee την Cristina. Αυτό πηγάζει από την ενοχή που νιώθει για το θάνατο της κόρης του Άννα-Κέιτ, από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 19 ετών. Αφού η Χάρλι θυσίασε την καριέρα και την ελευθερία της για να καταστρέψει τη διεφθαρμένη Μονάδα Πληροφοριών, ο Βόζνιακ την οδηγεί στη φυλακή και κρατά την Κριστίνα σύμφωνα με τις επιθυμίες της.


Shades of Blue 2016-2018

Για να απολαύσω την Jennifer Lopez και τον Ray Liotta. Κρίμα γιατί ξεκινά με συμπαθές σενάριο και ωραίο καστ. Η διαφθορά στην αστυνομία δεν είναι κάτι νέο, αλλά εδώ δίνεται σαν μια προτροπή για τους μπάτσους που αμάρτησαν για το παιδί τους, να ξαναγίνουν καλοί. Και κάπου εδώ η σειρά “ξεχειλώνει”. Είναι μερικές φορές που έχω ξεκινήσει να βλέπω κάτι και ενώ έχει στερέψει πλέον, το βλέπω από συνήθεια. Από την 2η σεζόν, απλά έγινε αδιάφορο.
Η 1η σεζόν ήταν "βρόμικη". Στην 2η δεν άντεξα άλλο την βρομιά της βρομιάς και στην 3η βαρέθηκε και ο σεναριογράφος και πήγε σε ένα χαμάμ, ταμάμ για να ξεβρωμίσει. Πολύ καλές οι ερμηνείες της Jennifer Lopez και του Ray Liotta.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Shades_of_Blue_(TV_series)
Shades of Blue 2016-2018 Shades of Blue 2016-2018 Shades of Blue 2016-2018 Shades of Blue 2016-2018