Sense8 2015-2018

Tips:

Το Sense8 (ένα παιχνίδι με τη λέξη sensate /ˈsɛnseɪt/) είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τους Lana και Lilly Wachowski και J. Michael Straczynski για το Netflix. Οι εταιρείες παραγωγής πίσω από το Sense8 περιελάμβαναν την Anarchos Productions του Wachowskis (που αντικαταστάθηκε από την Venus Castina Productions της Lana και της συζύγου της στη δεύτερη σεζόν), το Studio JMS του Straczynski και την Georgeville Television, με την Unpronounceable Productions να έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εκπομπή. Πρωταγωνιστούν οι Aml Ameen, Bae Doona, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Terrence Mann, Anupam Kher, Naveen Andrews, Daryl Hannah και Toby Onwumere.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 24

Story:

Η πρώτη σεζόν της σειράς παρουσίασε ένα πολυεθνικό καστ, με τους Aml Ameen, Bae Doona, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre και Brian J. Smith να απεικονίζουν οκτώ αγνώστους από διαφορετικά μέρη του κόσμου που ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι είναι «sensates»: ανθρώπινα όντα που συνδέονται διανοητικά και συναισθηματικά. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Freema Agyeman, Terrence Mann, Anupam Kher, Naveen Andrews και Daryl Hannah. Στη δεύτερη σεζόν, ο Toby Onwumere αντικαθιστά τον Ameen. Η εκπομπή εξερευνά ζητήματα που σχετίζονται με την ταυτότητα, τη σεξουαλικότητα, το φύλο και την πολιτική που οι δημιουργοί της θεώρησαν ότι σπάνια είχαν αναφερθεί στην τηλεόραση. Το κεντρικό του θέμα είναι ο εναγκαλισμός της ενσυναίσθησης στη διαφορετικότητα.


Sense8 2015-2018

“Το πιο πολυδάπανο σίριαλ όλων των εποχών”. Ένα “σκασμό” λεφτά για μια σειρά που έγινε ο Τιτανικός της διαφορετικότητας με τον τρόπο με τον οποίο το "έδωσαν". Το μήνυμα είναι ο εναγκαλισμός της ενσυναίσθησης στη διαφορετικότητα. Συμφωνώ “πλατιά” με αυτό, αλλά προτιμώ να το ζω, παρά να το βλέπω σε μια καρικατούρα μυθοπλασίας. Ναι! δεν το έλαβα το μήνυμα.
Εάν ο σκοπός των Wachowski ήταν να κάνουν εντύπωση με τόσο εμφαντικό τρόπο τότε μπράβο τους και θεωρώ ότι καταφέρανε το αντίθετο. Η ζωή μπορεί να είναι μπερδεμένη αλλά το “δήθεν” δεν το αγάπησα σε καμιά μορφή του.




More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Sense8
Sense8 2015-2018