Secret City 2016-2019

Tips:

Το Secret City είναι μια αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά πολιτικού θρίλερ που βασίζεται στα μυθιστορήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις The Marmalade Files, The Mandarin Code και The Shadow Game των Chris Uhlmann και Steve Lewis. Έκανε πρεμιέρα στο Foxtel's Showcase στις 5 Ιουνίου 2016. Μια συνέχεια της σειράς που ονομάζεται Secret City: Under the Eagle προβλήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει 3η σεζόν. Πρωταγωνιστούν οι Anna Torv, Jacki Weaver, Daniel Wyllie, Alex Dimitriades, Damon Herriman, Danielle Cormack, Don Hany και Rob Collins.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12

Story:

Secret City - 1η σεζόν: Κάτω από την ήρεμη πρόσοψη της Καμπέρα, εν μέσω αυξανόμενης έντασης μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών, η δημοσιογράφος Τύπου της Καμπέρα, Harriet Dunkley (Anna Torv) έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, αποκαλύπτοντας μια σειρά από αλληλένδετες συνωμοσίες που απειλούν την καριέρα και τη ζωή της και θέτουν σε κίνδυνο την ελευθερία κάθε Αυστραλού.
Secret City: Under the Eagle - 2η σεζόν: Η ιστορία αρχίζει με την Harriet να παγιδεύεται άθελά της σε μια στρατιωτική και πολιτική συγκάλυψη με τα δακτυλικά αποτυπώματα της Catriona Bailey (Jacki Weaver) παντού. Η αναζήτηση της Χάριετ για την αλήθεια την οδηγεί πίσω στους διαδρόμους εξουσίας της Καμπέρα, αυτή τη φορά δουλεύοντας για έναν ανεξάρτητο βουλευτή. Αυτό που ανακαλύπτει είναι ένα στρατιωτικό πρόγραμμα τόσο μυστικό ακόμη και ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξή του.


Secret City 2016-2019

Αυστραλέζικο πολιτικό θρίλερ με την Anna Torv (Fringe). Διαπλοκές, διαπλοκές και διαπλοκές. Η Αυστραλία είναι η “μάνα” της διαπλοκής. Το Under the Eagle έχει μια χροιά από το σενάριο του Homeland. Δεμένο σενάριο με γρήγορη-βατή πλοκή και σασπένς. Τα κενά του δεν με χάλασαν γιατί δεν πλατιάζει. Καλή σειρά για το είδος: Διαπλοκή.



Ελληνική συμμετοχή: Alex Dimitriades

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Secret_City_(TV_series)
Secret City 2016-2019 Secret City 2016-2019 Secret City 2016-2019 Secret City 2016-2019