Scorpion 2014-2018

Tips:

Το Scorpion είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά δράσης που δημιουργήθηκε από τον Nick Santora για το CBS. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Elyes Gabel (Walter O'Brien), Katharine McPhee (Paige Dineen), Eddie Kaye Thomas (Tobias Curtis), Jadyn Wong (Happy Quinn), Ari Stidham (Sylvester "Sly" Dodd) και Robert Patrick (Cabe Gallo).
No. of Seasons 4
No. of Episodes 93

Story:

Το SCORPION λέγεται ότι είναι η τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια σε περίπλοκες απειλές υψηλής τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Βασιζόμενοι σε ένα διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων και εμπειριών, όπως η κωδικοποίηση, η ψυχολογία και η μηχανική, μπορούν να λύσουν αυτές τις καταστάσεις. Η ομάδα αντιμετωπίζει μια ποικιλία προβλημάτων, πολλά από τα οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκα. Ενώ καλούνται συχνά σε υπηρεσία από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, δέχονται επίσης εργασία από ιδιώτες και οργανισμούς.
Ο ειδικός πράκτορας Cabe Gallo προσλαμβάνει το πρώην παιδί-θαύμα Walter O'Brien για να ηγηθεί μιας ομάδας λαμπρών φίλων του. Η κυβέρνηση τους αναθέτει την πρώτη τους αποστολή να βοηθήσουν στην προσγείωση αεροπλάνων στο LAX όταν το σύστημα επικοινωνίας αέρος-εδάφους τερματίζεται από ένα σφάλμα στο νέο λογισμικό ελέγχου κυκλοφορίας. Συνδέονται αμέσως με μια σερβιτόρα που ονομάζεται Paige, μητέρα ενός ιδιοφυούς παιδιού.


Scorpion 2014-2018

Χάκερ παντός τύπου και ιδιοφυές παιδιά-θαύμα, ενωμένοι στην Scorpion ομάδα, υπηρετούν επί χρήμασι φυσικά πρώτα την κυβέρνηση και μετά αυτούς που πληρώνουν καλά. Βατό σενάριο με προοπτική για 100 σεζόν και φυσικά δίχως τις στοιχειώδεις εξηγήσεις. Τι ωραία και καλά, όλα τα πετυχαίουν σε 4 σεζόν μόνο. Η περιπέτεια ξεκινά μόλις με πάρει ο ύπνος. Υπάρχει ελπίδα από τους νέους, αρκεί οι γέροι να μην κάνουν τίποτα. Η αισιόδοξη μυθοπλασία σε όλο το μεγαλείο της.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Scorpion_(TV_series)


Other Scorpion - Film and Television Scorpion (2007 film), a French film
Scorpion (2018 film), an Uzbek film
The Scorpion (film), a 1990 Egyptian drama film
"Scorpion" (Star Trek: Voyager), a 1997 episode of Star Trek: Voyager
Scorpion 2014-2018 Scorpion 2014-2018 Scorpion 2014-2018