Scams - Scum 2019

Tips:

Το Scams είναι μια ιαπωνική τηλεοπτική σειρά του 2019. Πρωταγωνιστούν οι Yosuke Sugino, Tomoya Maeno, Maika Yamamoto, Junki Tozuka, Shodai Fukuyama, Ron Mizuma, Takuya Wakabayashi, Asuka Hanamura, Shuntaro Yanagi, Masato Wada, Naomi Nishida, Tetta Sugimoto, Ryohei Otani και Takashi Yamanaka.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 9

Story:

Ο Seijitsu Kusano (Yosuke Sugino) αποφοίτησε από ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και βρήκε δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία. Η ζωή του φαινόταν να είναι σε ομαλό ταξίδι, αλλά τα πράγματα άλλαξαν άρδην για εκείνον. Λόγω της χρεοκοπίας της Lehman Brothers, απολύεται από τη δουλειά του. Αυτό είναι μόλις 6 μήνες αφότου ξεκίνησε να εργάζεται εκεί. Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, ο άρρωστος πατέρας του απαιτεί ακριβή ιατρική περίθαλψη που δεν καλύπτει η ασφάλειά του. Ο Seijitsu Kusano πιέζεται επίσης από μια τράπεζα να αποπληρώσει το φοιτητικό του δάνειο. Τώρα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Στη συνέχεια, βλέπει μια ειδοποίηση για μια δουλειά που υπόσχεται πλούσιο μισθό. Η δουλειά του αποδεικνύεται ότι απαιτεί από τον Seijitsu Kusano να κάνει ανάληψη χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων. Αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα φωνητικού ψαρέματος (voice phishing).


Scams - Scum 2019

Ιαπωνικό με απάτη. Λίγο σκαμπρόζικο και με γιαπωνέζικο χιούμορ. Χάνει δυο μονάδες από τα σπαστικά ουρλιαχτά και δεν προλαβαίνω να χαμηλώνω τον ήχο. Και ο παπάρας με τον τηλεβόα ρίχνει άλλο ένα βαθμό. Από το 5ο επεισόδιο το αντισυμβατικό σενάριο γίνεται παρωδία. Και οι χαζοβιόλικες κραυγές πάνε σύννεφο. Τελικά πέρασε το μήνυμα: να σεβόμαστε τους γέρους. Και τα αγαθιάρικα κενά στο σενάριο - όπως το ότι δεν είχαν στοιχεία για να τον πιάσουν - απλά συμβάλλουν στο αγαθιάρικο μήνυμα.
Ήθελα να ΄ξερα υπάρχει και άλλος που είδε και τα 9 επεισόδια!
Είναι φανερό μυστικό ότι η μεγαλύτερη τηλεθέαση των σειρών γίνεται τις βραδινές ώρες. Στα scary movies το πρώτο στοιχείο (και ίσως το μοναδικό) που εκστασιάζει τον θεατή είναι ένας απότομος κρότος ή μια σπαρακτική κραυγή. Ένας δυνατός ήχος και μια παρατεταμένη κραυγή 2 λεπτών ΔΕΝ συμβάλει στην δημιουργία ατμόσφαιρας, αλλά σπάει τα νευρά και αποτρέπει τον θεατή. Οι Γιαπωνέζοι έχουν ταλέντο στις σπαστικές και παρατεταμένες κραυγές.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Scams_(TV_series)
Scams - Scum 2019 Scams - Scum 2019