Salvation 2017-2018

Tips:

Το Salvation είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά. Πρωταγωνιστούν οι Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Charlie Rowe, Jacqueline Byers, Rachel Drance, Shazi Raja, Ian Anthony Dale, Melia Kreiling, Ashley Thomas και ο Dennis Boutsikaris.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 26

Story:

Η σειρά επικεντρώνεται στην ανακάλυψη ενός αστεροειδούς που θα χτυπήσει τη Γη σε μόλις έξι μήνες, υπογραμμίζοντας τις προσπάθειες αποτροπής του και τις παγκόσμιες επιπτώσεις του. Η σειρά εξετάζει πώς αντιδρούν διαφορετικά άτομα και ομάδες ανθρώπων στην επικείμενη καταστροφή.


Salvation 2017-2018

Η σκηνοθεσία και οι διάλογοι είναι απαράδεκτα. Το 4ο επεισόδιο είναι η επιτομή της αμερικάνικης προπαγάνδας. Παρακάτω γίνεται χειρότερο. Άνευρες ερμηνείες και δήθεν πλοκή.
Πολυπαιγμένα στακάτα όπως: Ο έρωτας είναι της στιγμής και θα κρατήσει για πάντα. Το για πάντα διαρκεί 1-2 ώρες ή μέρες. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια για να πανικοβληθεί και να ΜΗΝ μείνει στο σκοτάδι για να μας σώσουν ανενόχλητα μια χούφτα τίμιοι αμερικάνοι. Ο τωρινός πρόεδρος είναι πάντα ανίκανος-η και μόνο ένας τυχαίος-καιροσκόπος μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Η πιπίλα του “για πάντα” είναι η ελπίδα όλης της Αμερικής.
Σαν όλα τα χαζά σενάρια με κιβωτό.



Ελληνική συμμετοχή: Dennis Boutsikaris

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Salvation_(TV_series)
Salvation 2017-2018 Salvation 2017-2018