Safe 2018

Tips:

Το Safe είναι μια βρετανική τηλεοπτική δραματική σειρά που δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα εγκλημάτων Harlan Coben και γράφτηκε κυρίως από τον σεναριογράφο Danny Brocklehurst. Διαδραματίζεται στην Αγγλία, η σειρά είναι παραγωγή της Canal+. Πρωταγωνιστούν οι Michael C. Hall, Amanda Abbington, Marc Warren, Audrey Fleurot, Hannah Arterton, Nigel Lindsay, Laila Rouass, Emmett J. Scanlan και Amy James-Kelly.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Το Safe επικεντρώνεται στον Βρετανό Tom Delaney (Hall), έναν παιδοχειρουργό και χήρο πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών. Δυσκολεύεται να συνδεθεί με τις κόρες του καθώς εξακολουθούν να θρηνούν την απώλεια της γυναίκας του από καρκίνο ένα χρόνο πριν. Μετά την εξαφάνιση της 16χρονης κόρης του Τζένης, ο Τομ αποκαλύπτει έναν ιστό από μυστικά καθώς την αναζητά μανιωδώς.


Safe 2018

Ακόμα ένα Αγγλικό δράμα, σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Εδώ όμως έχουν προσθέσει στο σενάριο όλα τα προβλήματα-ταμπού της ξεπεσμένης πρώην αυτοκρατορίας. Δεν είναι άσχημο αλλά δε θα το θυμάμαι μεθαύριο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Safe_(TV_series)

Films and Television

Safe (1993 film), a 1993 television film directed by Antonia Bird that won the BAFTA
Safe (1995 film), a 1995 drama film by Todd Haynes, starring Julianne Moore
Safe (2012 film), a 2012 action film by Boaz Yakin, starring Jason Statham
Safe (TV series), a 2018 television drama mini-series created by crime author Harlan Coben

Safe 2018 Safe 2018