Sacred Games 2018-2019 Indian Series

Tips:

Το Sacred Games είναι μια ινδική τηλεοπτική σειρά θρίλερ νεο-νουάρ, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Vikram Chandra το 2006. Η πρώτη πρωτότυπη σειρά του Netflix της Ινδίας, η παραγωγή και η σκηνοθεσία της έγινε από τους Vikramaditya Motwane και Anurag Kashyap ως Phantom Films. Το μυθιστόρημα διασκευάστηκε από τους Varun Grover, Smita Singh και Vasant Nath. Οι Kelly Luegenbiehl, Erik Barmack και Motwane ήταν οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς. Πρωταγωνιστούν οι Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui, Radhika Apte, Girish Kulkarni, Neeraj Kabi, Jeetendra Joshi, Rajshri Deshpande, Karan Wahi, Sukhmani Sadana, Aamir Bashir, Jatin Sarna, Elnaaz Norouzi, Pankaj Tripathi, Amey Wagh, Kubbra Sait, Surveen Kovirnki, Shorey και Amruta Subhash.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Ο Sartaj Singh (Saif Ali Khan) είναι ένας ταραγμένος αστυνομικός στη Βομβάη που δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον γκάνγκστερ Ganesh Gaitonde (Nawazuddin Siddiqui), ο οποίος του λέει να σώσει την πόλη μέσα σε 25 ημέρες. Δύο κακοποιοί στη Βομβάη, ένας μουσουλμάνος ο Ισά και ένας ινδουιστής ο Γκαιτοντέ, μάχονται για τον έλεγχο της Μουμπάι. Και οι δύο συνεργάζονται με την διεφθαρμένη αστυνομία μέχρι που στελέχη της κυβέρνησης υποστηρίζουν τον Γκαιτοντέ για να ξεκάνει τον Ισά που ετοιμάζει ξεσηκωμό των μουσουλμάνων.


Sacred Games 2018-2019 Indian Series

Ινδικό αστυνομικό θρίλερ νεο-νουάρ, με θρησκευτικές προεκτάσεις. Κατανοώ μερικά από την Ινδική κουλτούρα αλλά ΔΕΝ μπορώ να πάρω στα σοβαρά τσατισμένο Ινδό μπάτσο. Ούτε ένα κακόμοιρο εμφανισιακά κοκαλιάρη κακοποιό που το παίζει Χάνιμπαλ. Έχει πολλές σκηνές που είναι σε cult mood, που έχουν πολύ πλάκα. Στα κοντινά είναι η ώρα που πνίγομαι από τα γέλια. Η 2η σεζόν ήταν πολύ βαρετή. Η σειρά δηλώνεται ως θρίλερ νεο-νουάρ και μάλλον δεν έχω την πείρα να πάρω στα σοβαρά τέτοια Ινδικά χοιρίδια (Guinea pigs στο google translate).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Sacred_Games_(TV_series)
Sacred Games 2018-2019 Indian Series