Rugal 2020

Tips:

Το Rugal (Κορεάτικα: 루갈; RR: Rugal) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά του 2020 με πρωταγωνιστές τους Choi Jin-hyuk, Park Sung-woong, Jo Dong-hyuk, Jung Hye-in, Kim Min-sang, Han Ji-wan και Park Sun-ho. Βασισμένο στο ομώνυμο webtoon της Rel.mae.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Ο Kang Ki-Beom (Choi Jin-Hyuk) είναι ένας ελίτ ντετέκτιβ. Η εγκληματική οργάνωση Άργος δολοφονεί την γυναίκα του και του βγάζουν και τα δύο μάτια του. Έχει επιλεγεί για να γίνει μέλος του Rugal, μιας ειδικής ομάδας που οργανώνεται από τα NIS. Μέσω της βιοτεχνολογίας, αποκτά δύο τεχνητά μάτια με ειδική ικανότητα και ξεκινά να κυνηγά εγκληματικές οργανώσεις.


Rugal 2020

Το κλάμα σε όλες τις Κορεάτικες σειρές δηλώνει το τέλος της υπομονής μου. Έχει καλό σενάριο και αρκετά στοιχεία από νέες τεχνολογίες αλλά υστερεί στην παρουσίαση. Μέτρια σκηνοθεσία με ερασιτεχνικές ερμηνείες και απαράδεκτες σκηνές δράσης. Από το 6ο επεισόδιο το σενάριο χαλάει, τα λάθη και τα κενά το υποβαθμίζουν περισσότερο. Αμέτρητες επικές σκηνές απείρου κάλους και αφέλειας σε συνδιασμό με τεχνολογία, υπεράνθρωπες μαριονέτες και μπλαζέ άνεση τύπου Άμποτ και Κοστέλο. Προσπάθησε να δώσει το κόμικ στοιχείο αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένας κακόγουστος αχταρμάς.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Rugal_(TV_series)
Rugal 2020