River British Series 2015

Tips:

Το River είναι μια βρετανική τηλεοπτική δραματική σειρά έξι μερών του 2015, που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από την Abi Morgan. Πρωταγωνιστούν οι Stellan Skarsgård, Nicola Walker, Adeel Akhtar, Lesley Manville, Georgina Rich, Eddie Marsan, Turlough Convery και Sorcha Cusack.
Δεν πρέπει να συγχέεται με το The River (βρετανική τηλεοπτική σειρά 1988) ή το River (αμερικανική τηλεοπτική σειρά 2012).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Τζον Ρίβερ στοιχειώνεται από τα οράματα της πρόσφατα δολοφονηθέντος συναδέλφου του, ντετέκτιβ Λοχία Τζάκι «Στίβι» Στίβενσον. Συνεχίζει τις προσπάθειές του να βρει τον δολοφόνο της αν και αποκλείεται από την υπόθεση λόγω της εγγύτητάς του με τα γεγονότα γύρω από αυτήν. Ο Ρίβερ του λένε ότι πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση και ο διοικητής του ξεκαθαρίζει ότι περιμένει να την αποτύχει. Εν τω μεταξύ, ο Ρίβερ καταδιώκει έναν πιθανό ύποπτο που πέφτει μέχρι θανάτου και στη συνέχεια δέχεται αυξανόμενη πίεση από τα μέσα ενημέρωσης. Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζει απαιτήσεις από τη μητέρα μιας αγνοούμενης εφήβου να βρει το σώμα της κόρης της.


River British Series 2015

Βρετανικό αστυνομικό με την Nicola Walker (Unforgotten) και τον Stellan John Skarsgård (Σουηδός γι’αυτό ΔΕΝ μιλάει πολύ). Στο 1ο επεισόδιο έχουμε 99% θλίψη και μερικά ρινίσματα από την υπόθεση. ‘Eνας River ψυχολογικός “βράχος από άμμο” με λιγότερες από 100 εμμονές που σίγουρα ήταν μανάβης και απλά το παίζει κάτι σαν μπάτσος. Οκ το πιάσαμε, τον κατατρέχουν οι βλακείες του και οι πεθαμένοι “παίζουν” περισσότερο από το υπόλοιπο κάστ. Δεν πείθει ότι ήταν κάποτε καλός μπάτσος, ούτε καν γιατί δεν τον “παύουν” να πάει σπίτι του. Και με την αταίριαστη μουσική πάμε στο “άντεξα” του Κουβά μέχρι το τέλος αυτής της αδιάφορης-μίζερης-δίχως νόημα σειράς, χωρίς υπόθεση. Ναι, αναζητείται υπόθεση.
Περαστικά Μου και θα συνεχίσω να βλέπω βρετανικές σειρές που μου πήζουν το μυαλό και δεν μου μένει ΤΙΠΟΤΑ. Μην την ψάχνεις μωρέ! Δες μια σειρά και πάνε για ύπνο (μου είπε ένας φίλος).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/River_(TV_series)

Other River TV series The River (UK TV series), a 1988 television series starring David Essex
The River (U.S. TV series), a 2012 paranormal/adventure/horror series
The River (Norwegian TV series), a 2017 crime television series
The River (South African TV series), a 2018 telenovela
River British Series 2015 River British Series 2015