Ragnarok 2020-2023

Tips:

Το Ragnarok είναι μια νορβηγική δραματική τηλεοπτική σειρά φαντασίας που επαναλαμβάνει τη σκανδιναβική μυθολογία. Δημιουργήθηκε από τον Adam Price και σκηνοθετημένο από τους Mogens Hagedorn, Jannik Johansen και Mads Kamp Thulstrup. Πρωταγωνιστουν οι David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Gísli Örn Garðarsson και Synnøve Macody Lund.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 18

Story:

Διαδραματίζεται στη σημερινή φανταστική νορβηγική πόλη Edda στο Hordaland, που μαστίζεται από την κλιματική αλλαγή και τη βιομηχανική ρύπανση που προκαλείται από εργοστάσια που ανήκουν στην τοπική οικογένεια Jutul. Οι Jutuls είναι στην πραγματικότητα τέσσερα Jötnar (υπερφυσικά όντα) που υποδύονται την οικογένεια. Τους προκαλεί ο Magne, ένα έφηβο αγόρι που εκπλήσσεται όταν μαθαίνει ότι είναι η μετενσάρκωση του Thor, του Σκανδιναβικού θεού της βροντής. Αρχίζει να πολεμά εναντίον εκείνων που καταστρέφουν την πόλη αφού ο φίλος του πεθάνει κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Στη δεύτερη σεζόν, πλαισιώνεται από περισσότερα άτομα που ενσαρκώνουν άλλους σκανδιναβικούς θεούς.


Ragnarok 2020-2023

Κλασικό Νορβηγικό δράμα μυστηρίου. με συνδυασμό της μυθολογίας τους και το σήμερα. Δεν έχει κάτι νέο, απλά μια τυπική σειρά που την είδα ευχάριστα. Στην 3η σεζόν έγινε μια σαπουνόπερα και εντελώς αδιάφορη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ragnarok_(TV_series)

Ragnarok Films and Television

Gåten Ragnarok, or simply Ragnarok, a 2013 Norwegian film about the legendary story of Ragnarok
John Hodgman: Ragnarok, a 2013 American comedy special starring John Hodgman
Thor: Ragnarok, a 2017 American film featuring the Marvel Comics superhero Thor
Ragnarok (TV series), a Netflix series first released in 2020

Ragnarok 2020-2023 Ragnarok 2020-2023 Ragnarok 2020-2023