Quicksand Swedish Series 2019

Tips:

Το Quicksand (Σουηδικά: Störst av allt) είναι μια σουηδική δραματική τηλεοπτική σειρά ψυχολογίας-εγκληματικής ροής, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2016 της Malin Persson Giolito. Πρωταγωνιστούν οι Hanna Ardéhn, Felix Sandman, William Spetz, Ella Rappich, David Dencik, Reuben Sallmander, Maria Sundbom, Rebecka Hemse, Arvid Sand, Helena af Sandeberg και Anna Björk.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Ένα σχολικό πυροβολισμό λαμβάνει χώρα στο γυμνάσιο Djursholm. Σε ηλικία 18 ετών, η Maja Norberg συλλαμβάνεται και είναι ύποπτη για φόνο, η οποία παραδέχεται τη δολοφονία σε πρώιμο στάδιο, αλλά αρνείται το έγκλημα - η δίκη αφορά μάλλον γιατί διαπράχθηκε η δολοφονία παρά για το αν διαπράχθηκε. Ως η μόνη μαθήτρια που έμεινε ζωντανή μετά τον πυροβολισμό, συνωμότησε με τον φίλο της που σχεδίασε την επίθεση ή είναι ένας αθώος περαστικός; Ο ίδιος ο Φάγκερμαν, πεθαίνει στον πυροβολισμό αφήνοντας τη Maja στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών μέσων ενημέρωσης.Το Quicksand δεν βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός, αλλά η ιστορία γράφτηκε για να αντικατοπτρίζει τις πραγματικές ταξικές ανισότητες που είδαν οι δημιουργοί του στη Σουηδία.


Quicksand Swedish Series 2019

Σουηδική σειρά με σενάριο: φόνοι στο σχολείο. Ο ρατσισμός στην Σουηδία, ένα πλουσιόπαιδο που τα’χει χάσει και οι κενές ψυχές της γενιάς του: δεν ξέρω. Όλοι είναι συμμέτοχοι στην διαπαιδαγώγηση των νέων με σκοπό τις αποφάσεις που θα πάρουν για το μέλλον τους. Βλέπουμε ένα κομμάτι της Σουηδικής κουλτούρας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Quicksand_(TV_series)
Quicksand Swedish Series 2019 Quicksand Swedish Series 2019