Quantico 2015-2018

Tips:

Το Quantico είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά θρίλερ που προβλήθηκε στην American Broadcasting Company (ABC) από τις 27 Σεπτεμβρίου 2015 έως τις 3 Αυγούστου 2018, με 57 επεισόδια να μεταδίδονται σε τρεις σεζόν. Παραγωγή ABC Studios, η σειρά δημιουργήθηκε από τον Joshua Safran, ο οποίος υπηρέτησε επίσης ως showrunner. Οι Mark Gordon, Robert Sertner, Nicholas Pepper και Safran είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί του. Ο Michael Seitzman αντικατέστησε τον Safran ως ο νέος showrunner και εκτελεστικός παραγωγός στην τρίτη σεζόν του, με τον Safran να παραμένει ως εκτελεστικός παραγωγός. Πρωταγωνιστούν οι Priyanka Chopra, Josh Hopkins, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Dennis Boutsikaris και Yasmine Al Massri.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 57

Story:

Η πράκτορας του FBI Alex Parrish γίνεται κύριος ύποπτος μετά από μια τρομοκρατική επίθεση στο Grand Central Terminal και συλλαμβάνεται για προδοσία. Σε αναδρομές, αυτή και οι συνάδελφοί της που στρατολογούνται (ο καθένας με τον δικό του λόγο για να ενταχθεί στο Γραφείο) εκπαιδεύονται στην Ακαδημία του FBI. Το σημερινό χρονοδιάγραμμα επικεντρώνεται στην τεταμένη σχέση της Parrish με τις φίλες της ενώ βρίσκεται σε φυγή και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, ακόμη και όταν λαμβάνουν χώρα πρόσθετες βίαιες επιθέσεις.


Quantico 2015-2018

Για να πω ότι υπάρχει και η έξυπνη καλή αμερική που τρέχει με την 6η ταχύτητα για να σώσει τον κόσμο. Δεν φτάνει που το μπερδεμένο σενάριο ασχολείται με 10 διαφορετικά πράγματα (κάθε 5 λεπτά, 2 λεπτά, 1 λεπτό) και πηδά σε ιστορίες από το παρελθόν, έχουμε και στιγμιαίες αλλαγές στις συμμαχίες. Τελικά ΔΕΝ μου μένει τίποτα. Το Κουάντικο δεν έχει καμία σχέση με το Κουάντικο πριν από πέντε λεπτά μυθοπλασίας, γιατί το ποιος είναι καλός-κακός εναλλάσεται ανά 5 δεύτερα. Μπάχαλο ολκής. Από την 2η σεζόν έγινε πιο Sex In The City σαπουνόπερα.



Ελληνική συμμετοχή: Dennis Boutsikaris

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Quantico_(TV_series)
Quantico 2015-2018 Quantico 2015-2018