Puerta 7 2020

Tips:

Το Puerta 7 - Gate 7 είναι μια Αργεντινή διαδικτυακή σειρά του 2020, παραγωγής Pol-ka Producciones και διανομής του Netflix. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Israel Adrián Caetano και το σενάριο του Patricio Vega. Πρωταγωνιστούν οι Dolores Fonzi, Esteban Lamothe, Juan Gil Navarro, Carlos Belloso, Antonio Grimau, Daniel Araoz, Marcelo Rodríguez και Lautaro Rodríguez.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Το Puerta 7, μια ακλόνητη εξερεύνηση μέρους των διαβόητων και διάσημων barra bravas της Αργεντινής στη διασταύρωση του αθλητισμού, της εθνικής πολιτικής και του οργανωμένου εγκλήματος, θα ακολουθήσει την προσπάθεια μιας γυναίκας να ξεπεράσει έναν κόσμο που κυριαρχείται από κυρίως άνδρες και να εξαλείψει τη διαφθορά και το έγκλημα ενός συλλόγου. Η διείσδυση ενός νεαρού άνδρα σε ένα μπαρ με σκοπό να σώσει την οικογένειά του από την ακραία φτώχεια. καθώς και τον πόλεμο που εξαπολύθηκε μέσα στο μπαρ, οι αντίπαλες φατρίες μάχονται για τα εκατομμύρια που υπεξαιρούν από το κλαμπ κάθε εβδομάδα.


Puerta 7 2020

Η εξερεύνηση των περίφημων Barras, οι πιο φανατικοί φίλαθλοι της Αργεντινής στην διασταύρωση του αθλητισμού, της εθνικής πολιτικής και του οργανωμένου εγκλήματος. Κλασικό σενάριο που σε μπάζει στην αθλητική κουλτούρα της Αργεντινής και την ζωή γύρο από αυτήν. Καλές ερμηνείες με αρκετά καλή πλοκή και απλές-σκηρές σκηνές δράσης.
Πάμε μια βόλτα στην “επικίνδυνη” Αργεντινή και στο Μπουένος Άιρες.
Θεωρώ ότι η πιο “άγρια” τριλογία από ταινίες και σειρές που έχω δει, είναι μια “πικρή γεύση” από την πραγματικότητα που ΔΕΝ θα ήθελα να υπάρχει.
Μεξικό — Amores Perros (2000 film)
Βραζιλία — City Of God (2002 film)
Αργεντινή — Puerta 7 (2020 series)



More Info -- https://es.wikipedia.org/wiki/Puerta_7
Puerta 7 2020