Project Blue Book 2019-2020

Tips:

Το Project Blue Book ήταν μια αμερικανική ιστορική δραματική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο History. Η σειρά βασίζεται στο πραγματικό Project Blue Book, μια σειρά μελετών για αγνώστων στοιχείων ιπτάμενων αντικειμένων που διεξάγονται από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι ο γνωστός Robert Zemeckis μαζί με τους David O'Leary και Sean Jablonski. Τον κύριο ρόλο του Dr. J. Allen Hynek υποδύεται ο Aidan Gillen μαζί με τους Michael Malarkey, Laura Mennell, Ksenia Solo, Michael Harney και Neal McDonough.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 20

Story:

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από το πραγματικό Project Blue Book, μια μυστική σειρά ερευνών για υποτιθέμενες συναντήσεις UFO και ανεξήγητα φαινόμενα που αναλήφθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών με τον δύσπιστο καθηγητή αστροφυσικής — και τελικά ουφολόγο — Dr. J. Allen Hynek τη δεκαετία του 1950 και του 1960. Με τον σύντροφό του, τον βετεράνο της Πολεμικής Αεροπορίας, πλοίαρχο Μάικλ Κουίν, ερευνούν θεάσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Δρ. Hynek ανακαλύπτει ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν τα πάντα από την επιστήμη.


Project Blue Book 2019-2020

Με το: Είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, η βλακεία της ιδέας ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ χτυπά κόκκινο. Η σειρά είναι μια κλασική αμερικανιά εκφοβισμού και ΕΓΩ το πρόβατο πάλι είμαι ανάστατο στο μαντρί. ΕΓΩ το γίδι φοβάμαι και αγοράζω τα πάντα και η μυθοπλασία θρέφει τους αγαθούς. Και πιστεύω πως υπάρχει κάτι εκεί έξω που ενώ έχει πολύ προχωρημένη και εξελιγμένη τεχνολογία, κάνει συνέχεια ηλίθια και χαζά λάθη για να πειστώ ΕΓΩ ότι κάποιοι Gamers από άλλο γαλαξία-ανέκδοτο έχουν λιώσει να γελάνε μαζί ΜΟΥ.
Το 8ο επεισόδιο με ‘κανε να ζηλεύω (πολύ μάλιστα) τον υπέροχο αμερικάνικο τρόπο ζωής. Στο 10ο επεισόδιο στο έτος 1952 μια αγαθή νοικοκυρά ξέρει τι είναι κοριός και ότι δεν είναι λεσβία και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι σίγουρο ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ αλλά ας παίξουμε χαμηλά την μπάλα για να πάμε στην επόμενη σεζόν με προβάδισμα έδρας. Ένα αγαθό X Files άλλης εποχής. Δεν είμαι είρωνας, απλά αυτοί εκεί έξω μας ταΐζουν τρόμο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Blue_Book_(TV_series)
Project Blue Book 2019-2020 Project Blue Book 2019-2020