Perfume 2018

Tips:

Το Perfume (γερμανικά: Parfum) είναι μια γερμανική τηλεοπτική σειρά παραγωγής ZDFneo που κυκλοφόρησε στις 14 Νοεμβρίου 2018. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Patrick Süskind και την ταινία του 2006 Perfume: The Story of a Murderer του Tom Tykwer αλλά διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή. Πρωταγωνιστουν οι Friederike Becht, Wotan Wilke Möhring, Juergen Maurer, August Diehl και Ken Duken.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Στον Κάτω Ρήνο, βρίσκεται το πτώμα μιας γυναίκας της οποίας τα κόκκινα μαλλιά, το ηβικό και οι τρίχες της μασχάλης έχουν αφαιρεθεί. Οι ερευνητές Nadja Simon και Matthias Köhler και ο εισαγγελέας Grünberg, με τον οποίο η Nadja έχει σχέση, συναντούν πέντε πρώην μαθητές οικοτροφείου που γνωρίζουν το θύμα από τα σχολικά τους χρόνια και πειραματίστηκαν με ανθρώπινες μυρωδιές τότε, εμπνευσμένοι από το μυθιστόρημα Άρωμα. Επιπλέον, στο στόχαστρο έρχεται η ανεξιχνίαστη υπόθεση ενός αγνοούμενου αγοριού. Όταν βρεθεί το σώμα του, έχει τους ίδιους ακρωτηριασμούς με το θύμα. Μια ιερόδουλη βρίσκεται επίσης δολοφονημένη, παραμορφωμένη με τον ίδιο τρόπο. Στο μεταξύ, η Nadja μαθαίνει ότι είναι έγκυος από τον Grünberg. Δεν είναι έτοιμος να αφήσει τη γυναίκα του και θέλει να κάνει έκτρωση. Όταν όμως η ερωμένη του αρνείται να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, λύνει τη σχέση μαζί της.


Perfume 2018

Γερμανική διαφήμιση του γερμανικής ευδαιμονίας του τίποτα. Αδιάφορο σενάριο, χάλια ηθοποιία, άνευρη πλοκή, άχαρος τρόπος ζωής, αδιάφορο σίριαλ. Η μυθοπλασία είναι η καλύτερη διαφήμιση του τρόπου ζωής ενός τόπου. Ναί, κάπου σε κάποιο άλλο μέρος υπάρχει η χαρά της ζωής έστω και στα πιο απλά πράγματα, όχι όμως στην Γερμανία. Χάλια το χαλί Μιχάλη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Perfume_(2018_TV_series)
Perfume 2018 Perfume 2018