Ozark 2017-2020

Tips:

Το Ozark είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Bill Dubuque και Mark Williams. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner, Jordana Spiro, Jason Butler Harner, Esai Morales, Peter Mullan, Lisa Emery, Charlie Tahan και Janet McTeer.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 44

Story:

Ο οικονομικός σύμβουλος Martin "Marty" Byrde ξαφνικά μεταφέρει την οικογένειά του από το προάστιο του Chicago στο Naperville στην κοινότητα του Ozage Beach, Missouri. Μετά από ένα σχέδιο για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, πρέπει να κάνει τροποποιήσεις σε μεξικανικό καρτέλ δημιουργώντας μια μεγάλη επιχείρηση ξεπλύματος στα Ozarks. Όταν οι Byrdes φτάνουν στο Μιζούρι, μπλέκονται με τοπικούς εγκληματίες, τους Langmores και Snells.


Ozark 2017-2020

Στην εξήγηση στην αρχή της σειράς, είναι συμπυκνωμένη όλη η αμερικάνικη ζωή. Το ηθικό δίδαγμα που περνά η σειρά σήμερα είναι: ότι και να κάνεις για το αμερικάνικο όνειρο, είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε στραβά. Το Ozark είναι η επιτομή όλης της κουλτούρας των αμερικάνων. Το ψέμα είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσεις σε ένα αδιάκοπο παιχνίδι του φόβου με την απάτη ακόμα και του εαυτού σου. Όλα αυτά είναι η “φυσιολογική” Αμερική.
Παίζει να είμαι ο μοναδικός που ΔΕΝ θέλει να πάει στο αμέρικα. Προτιμώ να ζήσω στην Αρκτική και να βλέπω τους πάγους να λιώνουν. Θυμίζει αρκετά μια κακή αντιγραφή του Breaking Bad (αντί για ναρκωτικά το χρήμα). Έχει όμως καλή σκηνοθεσία, πολύ καλές ερμηνείες και είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου ζωής.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ozark_(TV_series)
Ozark 2017-2020