Omniscient 2020

Tips:

Το Omniscient - ο Παντογνώστης (πορτογαλικά: Onisciente) είναι μια βραζιλιάνικη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Pedro Aguilera και πρωταγωνιστούν οι Carla Salle, Sandra Corveloni, Jonathan Haagensen, Guilherme Prates, Luana Tanaka, Marcello Airoldi και Marco Antônio Pâmio.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια κοινωνία με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας. Η Nina Piexoto (Clara Salle) είναι μια νεαρή γυναίκα που ζει σε μια πόλη στην οποία κάθε κάτοικος ακολουθείται από ένα μικροσκοπικό, σχεδόν ανεπαίσθητο drone. Τα drones αποτελούν μέρος του The System, που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Omniscient (Παντογνώστης) που έκανε συμβόλαιο ασφαλείας για την πόλη πριν από χρόνια. Ήταν τόσο επιτυχημένο που το έγκλημα έχει γίνει σχεδόν ανύπαρκτο. Τα εγκλήματα που διαπράττονται εντοπίζονται από το drone του δράστη και αναφέρονται αμέσως. Για να διατηρηθεί το απόρρητο, κανένας άνθρωπος δεν έχει πρόσβαση στο βίντεο και στα δεδομένα που συλλέγουν τα drones, ένας κεντρικός υπερυπολογιστής χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να καταλάβει εάν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα.
Η Nina εργάζεται ως ασκούμενη για την εταιρεία, στην οποία εργαζόταν ο συνταξιούχος πατέρας της Inacio (Marco Antonio Pâmio) από τις μέρες έναρξης της. Παίρνει την πρώτη της αξιολόγηση σε διαγωνισμό για μόνιμη εργασία. Ήταν παραγωγική, αν και λίγο συγκρατημένη, αλλά η αξιολόγηση πάει καλά. Είναι τόσο αλαζονική αφού τελειώσει, φλερτάρει με τον Vinicius (Jonathan Haagensen), όχι τον άμεσο επόπτη της, αλλά κάποιον που συμμετείχε στην αξιολόγηση. Συνεχίζει να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, αλλά εκείνος δεν απαντά. Όταν επιστρέφει στο σπίτι για να έχει ένα εορταστικό δείπνο μαζί του και τον αδερφό της Daniel (Guilherme Prates), βρίσκει το σώμα του πατέρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος, ένα τραύμα από πυροβολισμό στην πλάτη του.


Omniscient 2020

Βραζιλιάνικο δυστοπικό με στοιχεία από 1984. Μια νεαρή γυναίκα (θυμίζει λίγο Αμελί) ξυπνάει, και παρακολουθείται από ένα μικροσκοπικό σαν μύγα drone. Συμπαθές ανάλαφρη ιστορία με απλή πλοκή και λίγες μικρές ανατροπές. Η σειρά δεν έχει μεγάλες αξιώσεις αλλά με απλό τρόπο δίνει μια ανάλαφρη περιπέτεια που με κράτησε στην οθόνη μέχρι το τέλος.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Omniscient_(TV_series)
Omniscient 2020 Omniscient 2020