October Faction 2020

Tips:

Το The October Faction είναι μια αμερικανική υπερφυσική δραματική τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη κωμική σειρά των Steve Niles και Damien Worm. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Tamara Taylor, J. C. MacKenzie, Aurora Burghart, Gabriel Darku, Wendy Crewson, Megan Follows, Maxim Roy και Stephen McHattie.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Το October Faction ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού που κυνηγούν τέρατα, του Fred και της Deloris Allen, και των δίδυμων έφηβων παιδιών τους, Geoff και Viv. Μετά το θάνατο του πατέρα του Φρεντ, Σάμουελ, η οικογένεια αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα της Μπάρινγκτον-ον-Χάντσον για να κανονίσει την κηδεία. Στοιχειωμένος από τις παιδικές αναμνήσεις του θανάτου του αδερφού του και τις αδιάκοπες διαφωνίες με τους γονείς του για την ανεπάρκειά του και την επιλογή του στις γυναίκες, ο Φρεντ απωθείται από το παιδικό του σπίτι. Τα παιδιά σύντομα αρχίζουν να δείχνουν υπερφυσικές τάσεις.


October Faction 2020

Μα εντελώς ότι να ’ναι. Οι Φλιντστόουνς σε διακοπές στην έπαυλη με βαμπ και η αμίλητη μάγισσα. Τελικά εγώ σε ποια ζωή θα γεννηθώ βαμπίρ ή κηνυγός? Δεν είμαι παιδί με γούστο. Ίσως να φταίει το ότι δεν μπορώ να επιλέξω.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/October_Faction_(TV_series)
October Faction 2020