Oats Studios - Rakka 2017-2020

Tips:

Το Oats Studios είναι ένα ανεξάρτητο κινηματογραφικό στούντιο που ξεκίνησε το 2017 από τον υποψήφιο για Όσκαρ Νοτιοαφρικανό σκηνοθέτη Neill Blomkamp. Το στούντιο δημιουργήθηκε με στόχο τη διανομή πειραματικών ταινιών μικρού μήκους μέσω YouTube και Steam, προκειμένου να μετρήσει την κοινότητα για ενδιαφέρον και σχόλια σχετικά με το ποιες από αυτές είναι βιώσιμες για επέκταση σε ταινίες μεγάλου μήκους. Οι ηθοποιοί που εμφανίζονται στις ταινίες είναι οι Sigourney Weaver, Carly Pope, Sharlto Copley, Jason Cope, Kellan Lutz, Michael Rogers, Jose Pablo Cantillo και Dakota Fanning.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10 sort films

Story:

Το Rakka είναι μια ταινία μικρού μήκους. Ράκκα είναι μια φυλή αδίστακτων εξωγήινων ερπετών έχει εισβάλει στη Γη και έχει υποδουλώσει την ανθρωπότητα μέσω ωμής βίας και τηλεπάθειας. Οι επιζώντες, με επικεφαλής μια γυναίκα που ονομάζεται Jasper (Sigourney Weaver) δίνουν μια χαμένη μάχη, αλλά είναι σε θέση να ανατρέψουν την παλίρροια με τη βοήθεια ενός αγγελικού, μεσσιανικού είδους και ενός βουβού προγνωστικού.


Oats Studios - Rakka 2017-2020

10 μικρά σκετς με αμερικάνικο χιούμορ. Παρωδίες από τον χαμένο πόλεμο στο Βιετνάμ λόγω εξωγήινων μέχρι εύσπλσχνα ρομπότ και κακός Πρόεδρος. Τέτοιο “χάλασμα” μόνο το κράκ και το Lsd.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Oats_Studios
Oats Studios - Rakka 2017-2020 Oats Studios - Rakka 2017-2020 Oats Studios - Rakka 2017-2020