New Amsterdam 2018-2023


20 Top Series

Tips:

Το New Amsterdam είναι μια αμερικανική ιατρική δραματική τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στο βιβλίο Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital του Eric Manheimer. Πρωταγωνιστούν οι Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman, Jocko Sims, Tyler Labine, Anupam Kher και Sandra Mae Frank.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 89

Story:

Το Νέο Άμστερνταμ ακολουθεί τον Δρ Max Goodwin καθώς γίνεται ο ιατρικός διευθυντής ενός από τα παλαιότερα δημόσια νοσοκομεία των Ηνωμένων Πολιτειών, στοχεύοντας στη μεταρρύθμιση της παραμελημένης εγκατάστασης, καταστρέφοντας τη γραφειοκρατία της για να παρέχει εξαιρετική φροντίδα στους φτωχούς ασθενείς, αντλώντας κονδύλια από τους πλούσιους. Ο Δρ Maximus Goodwin, ο νέος Ιατρικός Διευθυντής στο νοσοκομείο του New Amsterdam, ξεκινά τη δουλειά του συναντώντας όλο το προσωπικό. Απολύει όλο το καρδιοθωρακικό χειρουργικό τμήμα και ρωτά πώς θα μπορούσε να βοηθήσει. Ο επικεφαλής του τμήματος επειγόντων περιστατικών, Δρ Lauren Bloom, ζητά να εξαλειφθεί η αίθουσα αναμονής και να στείλουν τους ασθενείς κατευθείαν στα κρεβάτια. Ο Δρ Iggy Frome, επικεφαλής της ψυχιατρικής, ζητά καλύτερο φαγητό. Ο Δρ Γκούντγουιν ζητά από τον Δρ Μπλουμ να κάνει βιοψία του λαιμού του. Προσλαμβάνει ξανά τον Δρ Φλόιντ Ρέινολντς, ζητώντας του να δημιουργήσει ένα νέο Τμήμα Καρδιοθωρακικής Χειρουργικής, και ηγείται με την επικεφαλής ογκολογίας, Δρ. Έλεν Σαρπ.


New Amsterdam 2018-2023

Πραγματικά εκπληκτικό μήνυμα ανθρωπιάς από αμερικάνικη σειρά. Μερικές φορές η μυθοπλασία ΔΕΝ είναι μόνο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μια καλή προώθηση του κρατικού συστήματος υγείας του Ομπάμα. Ρομαντική ματιά με φόντο το Πάνω από όλα ο ασθενής. It’s too good to be true but good. Το σενάριο στο 22ο επεισόδιο της 1ης σεζόν είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό.
Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τις σειρές με νοσοκομεία αλλά αυτή μου συμπλήρωσε πολλές σκέψεις για το πως θα μπορούσε η ημέρα μου να γίνει λίγο καλύτερη. Μερικές φορές η μυθοπλασία μπορεί να μου δείξει το δρόμο για κάτι καλύτερο.

New Amsterdam 2018-2023


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/New_Amsterdam_(2018_TV_series)
New Amsterdam 2018-2023 New Amsterdam 2018-2023 New Amsterdam 2018-2023 New Amsterdam 2018-2023