Narco-Saints Suriname 2022

Tips:

Το Narco-Saints* (Κορεάτικα: Suriname) είναι μια τηλεοπτική σειρά ροής της Νότιας Κορέας σε σκηνοθεσία και σενάριο από τον Yoon Jong-bin και με πρωταγωνιστές τους Ha Jung-woo, Hwang Jung-min, Park Hae-soo, Jo Woo-jin και Yoo Yeon-seok. Κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 στο Netflix, μαζί με μια αγγλόφωνη μεταγλώττιση που μετονομάστηκε Narco-Saints, για να έχει ομοιότητες με την προηγούμενη σειρά του Netflix με παρόμοια υπόθεση Narcos (2015–2017) και Narcos: Mexico (2018–2021), το «play next» της τελευταίας σειράς που συνδέεται με Narco.
*Οι Narco-saints (ισπανικά: Narcosantos) είναι Καθολικοί Άγιοι και λαϊκοί άγιοι που λατρεύονται από εγκληματίες όπως ξέπλυμα χρήματος, λαθρέμποροι και διακινητές ναρκωτικών, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική.
No. of seasons 1
No. of episodes 6

Story:

Το απειλητικό για τη ζωή ταξίδι του Kang In-gu (Ha Jung-woo), ενός πολιτικού επιχειρηματία που δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεργαστεί με τη μυστική επιχείρηση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών για να πιάσει τον Jeon Yo-hwan (Hwang Jung-min), τον Κορεάτη βαρόνο ναρκωτικών που έχει αναλάβει τον έλεγχο του Σουρινάμ.


Narco-Saints Suriname 2022

Η σκηνοθεσία και οι διάλογοι αγγίζουν τα όρια της παρωδίας (ίσως να φταίει η μετάφραση) αλλά το σενάριο είναι σοβαρό για την κουλτούρα της Νότιας Κορέας. Μια καλή περιπέτεια με ναρκωτικά με αρκετό σασπένς.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Narco-Saints
Narco-Saints Suriname 2022