NCIS: New Orleans 2014–2021

Tips:

Το NCIS: New Orleans είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική και αστυνομική τηλεοπτική σειρά δράσης που έκανε πρεμιέρα στο CBS στις 23 Σεπτεμβρίου 2014, μετά τη δωδέκατη σεζόν του NCIS. Η σειρά ολοκληρώθηκε στις 23 Μαΐου 2021, καθιστώντας την την πρώτη εκπομπή στο franchise NCIS που ολοκληρώθηκε. Πρωταγωνιστούν οι Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, CCH Pounder, Daryl "Chill" Mitchell, Shalita Grant, Vanessa Ferlito, Necar Zadegan, Charles Michael Davis, Chelsea Field και Hal Ozsan.
No. of Seasons 7
No. of Episodes 155

Story:

Το NCIS: New Orleans ακολουθεί μια φανταστική ομάδα Ειδικών Αντιπροσώπων της Ναυτικής Εγκληματολογικής Υπηρεσίας (NCIS) που σταθμεύουν από τη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα και καθοδηγούνται από τον Ειδικό Πράκτορα Εποπτείας Dwayne Cassius Pride (Scott Bakula). Η ομάδα επικεντρώνεται σε εγκλήματα που αφορούν προσωπικό του Ναυτικού και του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών και η επικράτειά τους κυμαίνεται από τον ποταμό Μισισιπή έως το Τέξας Panhandle.


NCIS: New Orleans 2014–2021

Για καλή - παρατεταμένη διασκέδαση.Έβλεπα από την αρχή NCIS (2003-2023) στην TV και το NCIS: New Orleans έχει την δική του κουλτούρα και πλοκή, καθαρά προσαρμοσμένο στην ζωή και τα έθιμα της Νέας Ορλεάνης. Περιπέτεια, δράση, εξιχνίαση εγκλημάτων, τρόπος ζωής των μπάτσων και όλα τα σιναφή, για καλή - παρατεταμένη διασκέδαση. Και αυτή η σειρά είναι η κάβα μου, όταν θέλω να κάνω διάλειμμα από άλλου είδους σειρές.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/NCIS:_New_Orleans

NCIS Collection
NCIS: New Orleans 2014–2021 NCIS: New Orleans 2014–2021 NCIS: New Orleans 2014–2021