NCIS: Los Angeles 2009–2023

Tips:

Το NCIS: Los Angeles είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά δράσης που συνδυάζει στοιχεία του στρατιωτικού δράματος και των αστυνομικών διαδικαστικών ειδών, η οποία έκανε πρεμιέρα στο CBS στις 22 Σεπτεμβρίου 2009. Η σειρά ακολουθεί τα κατορθώματα του Office of Special Projects (OSP) που εδρεύει στο Λος Άντζελες. ένα επίλεκτο τμήμα της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Ναυτικού που ειδικεύεται σε μυστικές αναθέσεις. Το NCIS: Los Angeles είναι το πρώτο spin-off της επιτυχημένης σειράς NCIS και η δεύτερη σειρά στο franchise NCIS. Η σειρά ολοκληρώθηκε στις 21 Μαΐου 2023, καθιστώντας την τη δεύτερη σειρά στο franchise NCIS που τελειώνει. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν αρχικά οι Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Peter Cambor, Adam Jamal Craig, Linda Hunt και Barrett Foa.
No. of Seasons 14
No. of Episodes 323

Story:

Το NCIS: Λος Άντζελες ακολουθεί τους ειδικούς πράκτορες Sam Hanna (LL Cool J) και Grisha Callen (Chris O'Donnell), μυστικούς πράκτορες που έχουν ανατεθεί στο Office of Special Projects, ένα ειδικό τμήμα της Ναυτικής Υπηρεσίας Εγκληματικών Ερευνών που ειδικεύεται σε μυστικές αναθέσεις. Ο Sam είναι πρώην US Navy SEAL και πρώην μέλος της ομάδας SEAL Six και αφοσιωμένος οικογενειάρχης. Ο Κάλεν είναι ένα πρώην ανάδοχο παιδί που έγινε «θρύλος» υπό το άγρυπνο βλέμμα της Διευθύντριας Επιχειρήσεων Henrietta «Hetty» Lange (Linda Hunt).


NCIS: Los Angeles 2009–2023

Για καλή - παρατεταμένη διασκέδαση.Έβλεπα από την αρχή NCIS (2003-2023) στην TV και μετά από το .net , Το NCIS: Los Angeles (2009–2017) το βλέπω περιστασιακά και είναι περίπου στο ίδιο μοτίβο. Περιπέτεια, δράση, εξιχνίαση εγκλημάτων, τρόπος ζωής των μπάτσων και όλα τα σιναφή, για καλή - παρατεταμένη διασκέδαση. Αυτές οι σειρές είναι η κάβα μου, όταν θέλω να κάνω διάλειμμα από άλλου είδους σειρές.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/NCIS:_Los_Angeles

NCIS Collection
NCIS: Los Angeles 2009–2023 NCIS: Los Angeles 2009–2023