NCIS: Hawaiʻi 2021-2023

Tips:

Το NCIS: Hawaiʻi είναι μια αμερικανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο CBS στις 20 Σεπτεμβρίου 2021. Πρωταγωνιστεί η Vanessa Lachey ως Jane Tennant, η ειδική πράκτορας που είναι υπεύθυνη μιας φανταστικής ομάδας ειδικών πρακτόρων από τη Naval Criminal Investigative Service με έδρα τη Χαβάη. Η σειρά είναι ένα spin-off της μακροχρόνιας σειράς NCIS και της τέταρτης σειράς του franchise NCIS. Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Christopher Silber, Jan Nash και Matt Bosack, οι οποίοι υπηρετούν επίσης ως σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Larry Teng που σκηνοθέτησε πολλά επεισόδια. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Alex Tarrant, Noah Mills, Yasmine Al-Bustami, Jason Antoon, Tori Anderson και Kian Talan.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 44

Story:

Η σειρά ακολουθεί μια φανταστική ομάδα πρακτόρων της Ναυτικής Υπηρεσίας Εγκληματικών Ερευνών που εργάζονται από το Γραφείο Πεδίου του Περλ Χάρμπορ, του οποίου ηγείται η Ειδική Πράκτορας Τζέιν Τέναντ. Η ομάδα διερευνά εγκλήματα που σχετίζονται με τον στρατό και την εθνική ασφάλεια.


NCIS: Hawaiʻi 2021-2023

Το NCIS: Hawaii 2021-2023 έχει την δική του κουλτούρα και πλοκή, καθαρά προσαρμοσμένο στην ζωή και τα έθιμα της Χαβάη. Πιο ανάλαφρη περιπέτεια, δράση και πλοκή για καλή διασκέδαση στην τροπική Χαβάη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/NCIS:_Hawai%CA%BBi

NCIS Collection
NCIS: Hawaiʻi 2021-2023 NCIS: Hawaiʻi 2021-2023