My Name 2021

Tips:

Το My Name (RR: Mai Neim) είναι μια τηλεοπτική σειρά ροής της Νότιας Κορέας σε σκηνοθεσία Kim Jin-min και με πρωταγωνιστές τους Han So-hee, Park Hee-soon και Ahn Bo-hyun.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ο πατέρας της Yoon Ji-woo (Han So-hee) πεθαίνει ξαφνικά. Θέλει απεγνωσμένα να εκδικηθεί όποιον ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα της. Στη συνέχεια, ο Ji-woo εργάζεται για την εγκληματικότητα των ναρκωτικών Dongcheon, με επικεφαλής τον Choi Mu-jin (Park Hee-soon). Με τη βοήθεια της Mu-jin και για να αποκαλύψει τον λόγο του θανάτου του πατέρα της, η Ji-woo εντάσσεται στην αστυνομία και γίνεται τυφλοπόντικας για τον Dongcheon. Η Ji-woo, χρησιμοποιώντας το ψεύτικο όνομά της Oh Hye-jin, ανατίθεται να εργαστεί στη μονάδα έρευνας ναρκωτικών στο μητροπολιτικό τμήμα Inchang. Ο σύντροφός της εκεί είναι ο ντετέκτιβ Jeon Pil-do (Ahn Bo-hyun).


My Name 2021

Για Νοτιοκορεάτικο είναι αρκετά σκληρό, σπλάτερ. Έχει αρκετές σκηνές ωμής βίας, που δεν έχω δει σε όλες τις άλλες αστυνομικές σειρές της Νότιας Κορέας. Μαζί με τους ήχους από τα ξεκοιλιάσματα και τα πιστολίδια συνθέτει όντως ένα σίριαλ που θυμίζει Κινέζικα και Ιαπωνικά του είδους. Το σενάριο είναι και αυτό αρκετά διαφορετικό από τα κλασικά αστυνομικά.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/My_Name_(TV_series)
My Name 2021 My Name 2021