Murder in the First 2014-2016 Series

Tips:

Το Murder in the First είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε αρχικά στο TNT. Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Steven Bochco και Eric Lodal. Πρωταγωνιστούν οι Taye Diggs, Kathleen Robertson, Richard Schiff, Ian Anthony Dale, Raphael Sbarge, Lombardo Boyer, Bess Rous, Mimi Kirkland, Tom Felton, Steven Weber, James Cromwell, Nicole Ari Parker, Currie Graham, Laila Robins, Emmanuelle Chriqui, A. J. Buckley, Mo McRae, John Cothran, Mateus Ward, Corey Reynolds, Sara Paxton, Michael Gaston, Peter Onorati, Kim Delaney και Amanda Schull.
Καμία σχέση με το Murder in the First (1995 Film).
No. of Seasons 3
No. of Episodes 32

Story:

Στην πρώτη σεζόν, οι επιθεωρητές ανθρωποκτονιών Terry English και Hildy Mulligan ερευνούν δύο φαινομενικά άσχετους φόνους μόνο για να μάθουν ότι και τα δύο θύματα έχουν δεσμούς με ένα θαύμα της Silicon Valley που είναι πιο σκοτεινό από όσο κανείς αντιλαμβάνεται.
Στη δεύτερη σεζόν, καθώς το Σαν Φρανσίσκο αναρρώνει από μια σφαγή σε σχολικό λεωφορείο, ο English και ο Mulligan ερευνούν τον θάνατο ενός συναδέλφου του αξιωματικού και αποκαλύπτουν μια συνωμοσία που συγκλονίζει την πόλη μέχρι τον πυρήνα της.
Στην τρίτη σεζόν, ο English και ο Mulligan ταχυδακτυλουργούν διερευνώντας τη δολοφονία ενός ποδοσφαιριστή και ασχολούνται με τα αντίστοιχα προσωπικά τους ζητήματα, ενώ ο εισαγγελέας Mario Siletti παρασύρεται από μια τραγωδία που θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του.


Murder in the First 2014-2016 Series

Κλασικό αστυνομικό σενάριο για το Σαν Φρανσίσκο. Απλή σκηνοθεσία, με χαλαρή πλοκή και μέτριες ερμηνείες. Καθόλου σασπένς και ανύπαρκτη δράση. Δεν υπάρχει κάτι που να ΜΗΝ μου θυμίζει μια άλλη σειρά. Εάν πάρω έστω 1 στοιχείο από κάθε αστυνομική σειρά των τελευταίων 15 ετών τότε θα κάνω ένα υπέροχο Murder in the First.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_in_the_First_(TV_series)
Murder in the First 2014-2016 Series Murder in the First 2014-2016 Series