Mr. Robot 2015-2019

Tips:

Το Mr. Robot είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά θρίλερ που δημιουργήθηκε από τον Sam Esmail για το USA Network. Πρωταγωνιστούν οι Rami Malek, Carly Chaikin, Portia Doubleday, Martin Wallström, Christian Slater, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Grace Gummer και BD Wong.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 45

Story:

Πρωταγωνιστεί ο Rami Malek ως Elliot Alderson, μηχανικός κυβερνοασφάλειας και χάκερ με διαταραχή κοινωνικού άγχους, κλινική κατάθλιψη και διασπαστική διαταραχή ταυτότητας. Ο Έλιοτ στρατολογείται από έναν εξεγερτικό αναρχικό γνωστό ως «Mr. Robot», τον οποίο υποδύεται ο Christian Slater, για να ενταχθεί σε μια ομάδα χακτιβιστών που ονομάζεται «fsociety». Ο όμιλος στοχεύει να καταστρέψει όλα τα αρχεία χρέους κρυπτογραφώντας τα οικονομικά στοιχεία της E Corp, του μεγαλύτερου ομίλου ετερογενών δραστηριοτήτων στον κόσμο.


Mr. Robot 2015-2019

Για να ξεκινήσεις το hacking. Το σίγουρο είναι ότι τα ντράγκια (πιο πολύ τα χημικά) σου κάνουν μη αναστρέψημη ζημιά. Το θέμα είναι να αγαπάς-γουστάρεις αυτό που κάνεις δίχως να χρειάζεσαι υποκατάστατα για να (νομίζεις) ότι κάνεις την διαφορά. Στη 2η σεζόν “το’χασα” και δεν το ξαναβρήκα.
Ηθική απόδειξη: Πως (?) ρε μαν να σε παρακολουθήσω στο χάσιμό σου, όταν εγώ είμαι μ’ενα κουτάκι μπύρα?



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Robot
Mr. Robot 2015-2019 Mr. Robot 2015-2019 Mr. Robot 2015-2019