Movin’ On 1974-1976 American Series

Tips:

Το Movin' On (η ταινία ως In Tandem) είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά. Έτρεξε για δύο σεζόν από το 1974 έως το 1976 στο δίκτυο NBC. Παραγωγή από τους Philip D'Antoni, Barry J. Weitz. Στο Movin' On πρωταγωνιστούν ο Claude Akins ως ο παλιός ανεξάρτητος οδηγός φορτηγού "μεγάλης εξέδρας" Sonny Pruitt και ο Frank Converse ως συνοδηγός του με σπουδές κολεγίου, Will Chandler. Το θεματικό τραγούδι, "Movin' On", γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τον Merle Haggard και ήταν Νο. 1 σινγκλ στο Billboard Hot Country Singles τον Ιούλιο του 1975. Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Claude Akins, Frank Converse, Roosevelt Grier, Ned Austin, Art Metrano, Sheree North, John Vernon, Gary Merrill, Paul Carr, Scott Brady, Will Hutchins, Cliff Osmond, Jamie Smith-Jackson, Jeff Conaway, Woodrow Parfrey. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Claude Akins, Frank Converse, Richard Angarola, Sondra Blake, Janis Hansen, Ann Coleman, Ernest Sarracino, Michael Crisher, Chris D'Anthony, James Nolan, Bart Burns, Richard O'Brien, Paul Mantee, Titos Vandis.
Δεν έχει σχέση με το Moving On (2009-2021 British Series).
No. of Seasons 2
No. of Episodes 44 +1 TV Movie

Story:

Η σειρά παρομοιάστηκε με το Route 66 και το Cannonball, ακολουθώντας παρόμοια μορφή. Τα επεισόδια συνήθως επικεντρώνονταν στον Σόνι και τον Γουίλ, που ταξίδευαν πάντα, εμπλέκονταν στις ζωές ανθρώπων που γνώρισαν (ή ξανασυνάντησαν) στα διάφορα μέρη που βρέθηκαν. Το πιλοτικό επεισόδιο ήταν μια τηλεοπτική ταινία με τον αρχικό τίτλο In Tandem – μια αναφορά στους διπλούς άξονες στο φορτηγό και στο τρέιλερ, καθώς και στο ότι οδήγησαν ως ομάδα ή «σε σειρά». Η ταινία ξεκινά με τον Γουίλ να γλιστρά εκτός ελέγχου με το φορτηγό που οδηγούσε, λόγω κακής συντήρησης των φρένων. Αφού καταφέρνει να σταματήσει το φορτηγό, το οδηγεί σε μια στάση φορτηγών και καλεί την εταιρεία για να παραιτηθεί από τη δουλειά του. Στη συνέχεια γνωρίζει τον Σόνι, έναν «τσιγγάνο» φορτηγατζή και αποφασίζουν να δοκιμάσουν να οδηγήσουν ομαδικά, κάτι που του βγαίνει καλά.


Movin’ On 1974-1976 American Series

Η ζωή δύο οδηγών φορτηγού στην Αμερική των 70ς. Στην επαρχία τα οδικά ταξίδια “κρύβουν” πολλές εκπλήξεις οι περισσότερες αρνητικές.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Movin%27_On_(TV_series)

Ελληνική συμμετοχή: Titos Vandis
Movin’ On 1974-1976 American Series