Modus 2015–2017

Tips:

Το Modus είναι μια σουηδική τηλεοπτική ψυχολογική σειρά θρίλερ, σε σκηνοθεσία Lisa Siwe και Mani Maserrat, βασισμένη στο μυθιστόρημα Frukta inte της Νορβηγίδας συγγραφέα και δικηγόρου Anne Holt και προσαρμοσμένη για την τηλεόραση από τους βραβευμένους με Emmy συγγραφείς Mai Brostrøm και Peter Thorsboe. Πρωταγωνιστούν οι Melinda Kinnaman, Henrik Norlén, Esmeralda Struwe, Simon J. Berger, Annika Hallin, Gerhard Hoberstorfer, Björn Andersson και Lily Wahlsteen.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Η σειρά ακολουθεί το έργο της Inger Johanne Vik (Melinda Kinnaman), μιας Σουηδής ψυχολόγου για εγκληματικά προφίλ. Στην πρώτη σειρά, η μεγαλύτερη κόρη της Inger Johanne, Stina, η οποία είναι αυτιστική, γίνεται άθελά της μάρτυρας μιας δολοφονίας επί πληρωμή όταν η οικογένεια παρευρίσκεται σε γάμο σε ένα τοπικό ξενοδοχείο. Ο δολοφόνος σώζει παραδόξως τη ζωή του Στίνα, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Η Inger αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά με τον αστυνομικό ντετέκτιβ Ingvar Nyman για να βοηθήσει στην επίλυση του εγκλήματος. Ανακαλύπτουν ότι καταδιώκουν έναν δολοφόνο, που εργάζεται για μια αμερικανική θρησκευτική αίρεση. Στη δεύτερη σειρά, η πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Helen Tyler χάνεται κατά τη διάρκεια μιας κρατικής επίσκεψης στη Σουηδία. Η Inger Johanne συνεργάζεται με τον Warren Schifford, έναν πράκτορα του FBI και Ειδικό Σύμβουλο του προέδρου, για τη διερεύνηση. Η Βικ και ο Σίφορντ έχουν ιστορία, χρονολογούνται από την εποχή της με το FBI.


Modus 2015–2017

Σουηδικό αστυνομικό θρίλερ με κοινωνικό θέμα. Ατμοσφαιρικό αστυνομικό σίριαλ με σενάριο βασισμένο στον ρατσισμό κατά της ομοφυλοφιλίας. Τρείς ηθοποιοί έχουν παίξει και στο Springfloden (2016).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Modus_(TV_series)
Modus 2015–2017 Modus 2015–2017