Messiah British TV series 2001-2008

Tips:

Το Messiah είναι μια βρετανική τηλεοπτική δραματική σειρά, που μεταδίδεται στο δίκτυο BBC One και παράγεται από το BBC Βόρειας Ιρλανδίας, αν και η ίδια η σειρά διαδραματίζεται στην Αγγλία. Αποτελούμενη από μια σειρά περιστασιακών σειρών, το πρώτο, με δύο μέρη με υπότιτλους The First Killings & The Reckoning, μεταδόθηκε το 2001. Ακολούθησε το Messiah 2: Vengeance is Mine (2003), Messiah III: The Promise (2004). ), Messiah IV: The Harrowing (2005) και πιο πρόσφατα Messiah V: The Rapture (2008). Η αρχική παραγωγή βασίστηκε σε ένα μυθιστόρημα του Μπόρις Στάρλινγκ: οι επόμενες δόσεις έχουν γραφτεί απευθείας για την τηλεόραση. Ο Starling παίζει ένα πτώμα θύματος φόνου στο πρώτο σίριαλ. Πρωταγωνιστούν οι Ken Stott, Neil Dudgeon, Frances Grey, Michelle Forbes, Kieran O'Brien, Art Malik, Marc Warren και Jamie Draven.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 11

Story:

Μια σειρά εγκλημάτων, που ακολουθεί τις έρευνες του DCI Red Metcalfe, ο οποίος συχνά ερευνά ιδιαίτερα φρικιαστικούς φόνους. Τον Μέτκαλφ υποδύεται ο Σκωτσέζος ηθοποιός Κεν Στοτ, και οι άλλοι κύριοι θαμώνες της σειράς είναι η Κέιτ Μπόσαμπ (Φρανς Γκρέι), ο Ντάνκαν Γουόρεν (Νιλ Ντάνττζον) και η σύζυγος του Μέτκαλφ, Σούζαν (Μισέλ Φορμπς). Η κώφωση του χαρακτήρα του Forbes έκανε αναγκαία τόσο εκείνη όσο και ο Stott να μάθουν τη βρετανική νοηματική γλώσσα για τις συχνές ανταλλαγές των χαρακτήρων τους.


Messiah British 2001-2008

Για να δεις πως οι Άγγλοι σίριαλ-κίλλερ πιάνονται μόνοι τους ή σκοτώνονται. Αδιάφοροι χαρακτήρες, αγγλική ανικανότητα, χάλια ρόλοι. Δολοφονίες 7-10 ατόμων και όλοι χαζεύουν τον αρχηγό ο οποίος ΔΕΝ κάνει τίποτα. Raw φάτσα σαν τον Φούντα με το γάλα στο χέρι και στο τέλος ο σίριαλ πιάνεται ΜΟΝΟΣ του.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_(British_TV_series)

Messiah Collection
Messiah British 2001-2008 Messiah British 2001-2008